Σχεδόν 500.000 ευρώ τα χρωστούμενα της ΔΕΥΑΡ στους εργολάβους. Διαταγές πληρωμής στην εταιρεία.

Από admin
0 Σχόλιο

Τα τιμολόγια που φτάνουν στην Πρώτη Έκδοση από εχθές το βράδυ από τους εργολάβους που έχουν διεκπεραιώσει έργα για λογαριασμό της ΔΕΥΑΡ έχουν υπέρογκα ποσά. Πάνω κάτω ανά εργολάβο η εταιρεία οφείλει 100.000 ευρώ. Τι ήταν όμως αυτό που ανάγκασε τους ανθρώπους αυτούς να απευθυνθούν με μέσο μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να λάβουν τα χρήματα τους;

Η αδιαφορία του προέδρου της εταιρείας Δημήτρη Τσίκκη ήταν αυτή που έκανε το γυαλί να σπάσει. Τον παίρναμε τηλέφωνο γιατί έχει περάσει πάνω από χρόνος που έχουμε να πληρωθούμε τα τιμολόγια μας απέφευγε να σηκώσει το τηλέφωνο. Κάποια στιγμή παρόν αντιδημάρχου του τηλεφώνησε εργολάβος και δεν το σήκωνε. Την ίδια στιγμή μόλις του τηλεφώνησε ο αντιδήμαρχος που είχαμε μαζί μας το σήκωσε.

Όσοι από εμάς κάναμε παράπονα αυτόματα τα έργα λιγόστευαν ενώ τα ταμεία ζητούσαν να πληρωθούν το ΊΚΑ. Είχαμε κόψει τιμολόγιο δεν το είχαμε εισπράξει και ο κ. Τσίκκης το έπαιζε βαρύ πεπόνι. Είναι δεδομένο ότι θα οδηγηθούμε σε διαταγές πληρωμών.

Πληρώνει μόνο αυτούς που θέλει εκείνος. Δουλεύεις και έχεις ένα Τσίκκη να σε απειλεί ότι επειδή το έδωσες στη  δημοσιότητα δεν θα πάρεις φράγκο. Ποιος είναι ο κ. Τσίκκης που θα μας πει δεν θα πάρουμε τα δεδουλευμένα μας. Όλα τα τιμολόγια θα τα μοιράσουμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καταλήγουν.

Και αν όπως γράφτηκε δεν έχει λεφτά η ΔΕΥΑΡ τζάμπα και στην πλάτη μας τόσα χρόνια φτιάχνει έργα;

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.