Σύμβασης υπεγράφη μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Δήμου Ρόδου

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Δήμου Ρόδου, παραλάβαμε δύο πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία θα ενισχύσουν το μηχανισμό πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών του Δήμου μας.
Επιπλέον, δύο νέα απορριμματοφόρα οχήματα προστέθηκαν στο στόλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου. Η προμήθειά τους έγινε μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ και αποτελούν μέρος των συνολικά επτά απορριμματοφόρων που έχει εξασφαλίσει η δημοτική μας αρχή.
Τέλος, στο μηχανοκίνητο στόλο του δήμου μας προστέθηκε ένας εκσκαφέας στο πλαίσιο της πράξης «Προμήθεια μηχανημάτων αντιπλημμυρικής προστασίας Δήμου Ρόδου», η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».
Η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός μηχανοκίνητου στόλου του δήμου μας, αποτέλεσε τη βασική προτεραιότητα της δημοτικής μας αρχής. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία, καταφέραμε να προμηθευτούμε νέα οχήματα που θα συντελέσουν στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες και θα οχυρώσουν τις υπηρεσίες του δήμου μας σε έκτακτες περιστάσεις.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00