Σύρος: Φιλοξενία δημοσιογραφικής αποστολής από την Εσθονία

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την εταιρεία MTC Group και το γραφείο του ΕΟΤ Στοκχόλμης, φιλοξενήθηκε στο νησί για πέντε ημέρες η ταξιδιωτική εκπομπή “Heart in a suitcase” (Süda kohvris) του Καναλιού TV3 Εσθονίας. Το συνεργείο, το οποίο αποτελούνταν από τους κα. Tiina Park, κ.Valdur Mikita, κ.Aivo Rannik, κα.Tiiu Koff, υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς στο αεροδρόμιο της Σύρου, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, ο κ. Κουταβάς, σε συνεργασία με τον κ. Γιάννη Φραγκιά, τους ξενάγησε σε όλο το νησί, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η δημοσιογραφική αποστολή έμεινε εντυπωσιασμένη από την ιδιαίτερη φυσιογνωμία και τη μοναδικότητα της Σύρου -που αποτελεί και το συγκριτικό της πλεονέκτημα- καθώς και από τη θερμή φιλοξενία που παρείχε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης.

Ο Δήμος εκφράζει ευχαριστίες ιδιαίτερα για τη συμβολή του τον Προϊστάμενο του γραφείου ΕΟΤ Στοκχόλμης κ. Παύλο Μούρμα, την MTC Group, τον κ. Γιάννη Φραγκιά, την Τερψιχόρη και τις επιχειρήσεις Hotel Νησάκι, Syros Soul Luxury Suites, Villa Maria, Hermoupolis Heritage και Gaviotis Travel, τους σεφ Δημήτρη Πλυτά και Κωνσταντίνο Μπουγιούρη και τα εστιατόρια Λύσε – Δέσε, Συλιβάνη, Λιμάνι, Ιθάκη του Αή και Πλώρα Πρύμα, που συνέβαλαν με τη χορηγική τους διάθεση στην προβολή του νησιού μας στην αγορά της Σκανδιναβίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00