Σ. Καρίκης στον RV: Σε 20 ημέρες το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό με τη σύμβαση για την Καθαριότητα

Από admin
0 Σχόλιο

Σε 20 ημέρες θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την καθαριότητα στο νησί της Ρόδου, αφού θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται η συμφωνία πλαίσιο, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 ο αναπληρωτής Δημάρχου Στράτος Καρίκης, μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” και στους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή.

Χθες συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Καραμαρίτης για το θέμα της καθαριότητας στην οποία κλήθηκαν και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και οι χωρικοί Αντιδήμαρχοι.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Καρίκης, σε δύο με τρεις ημέρες θα αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση στο νησί της Ρόδου, αναφέροντας αναλυτικά τα εξής:

Καθαριότητα: Αντώνης Καμπουράκης και Γιώργος Χατζημάρκος “σπάσανε τα αυγά” μετά από 40 χρόνια. Έκλεισαν ένα ΧΥΤΑ, μιλάω για το βόρειο τρίγωνο, ο οποίος ήταν γεμάτος και δεν είχε φροντίσει κανένας να δει το μέλλον του. Άρα ξαφνικά πάνε τα σκουπίδια στη Νότια Ρόδο, άρα ξαφνικά οι συμβάσεις επιβαρύνονται, άρα ξαφνικά οι εργολάβοι φωνάζουν ότι εκεί που μπορούν να κάνουν δύο δρομολόγια στο βόρειο τρίγωνο, τώρα κάνουν ένα, άρα θέλω πιο πολλά οχήματα, άρα θέλω μεταφορτώσεις, ναι αλλά όταν “παίζουν” με τον Αντώνη Καμπουράκη, αυτά όλα λύνονται μέχρι και το τελευταίο εκατοστό της σύμβασης και το τελευταίο γράμμα που σημαίνει ότι εάν δεν είσαι ok στη σύμβαση και θα σε πετάξει έξω ο δήμαρχος από τη σύμβαση ότι κι αν έχει συμβεί. Σημασία έχει λοιπόν ότι ομαλοποιείται η κατάσταση τώρα ξεκινάμε και τη μεγάλη σύμβαση την οποία -ενώ έχουμε την ενδιάμεση σύμβαση- προβλέπει λιγότερα πράγματα σε σχέση με τη σύμβαση πλαίσιο που προβλέπει πολύ περισσότερα πράγματα και σε ενέργειες και σε μηχανήματα και σε ανθρώπους ανά Ενότητα, ανά χωριό, το τρέχουμε ώστε περίπου σε 20 μέρες και η σύμβαση Πλαίσιο να ενεργοποιηθεί και θα έχουμε ήδη τώρα μία καλή καθαριότητα να πάμε στη σύμβαση που θέλουμε και στο επίπεδο που θέλουμε.

Το έχω πει πολλές φορές ότι είναι πολλά πολλά σκαλοπάτια πάνω, είναι μία σύμβαση που θα φτάσει τη Ρόδο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα μου πείτε γιατί ήρθε τώρα αυτή η σύμβαση. Γιατί όλο αυτό το διάστημα είχαμε ενστάσεις, κόντρα ενστάσεις, ελεγκτικά συνέδρια, είχαμε ότι μπορεί να φανταστεί σε δικαστικό επίπεδο κάποιος. Οι εταιρείες θέλουν τα συμφέροντά τους κι εμείς θέλουμε τα συμφέροντα του Δήμου. Συνεπώς η ουσία που ενδιαφέρει τον πολίτη, είναι ότι η κατάσταση ομαλοποιείται σχεδόν σε δυο-τρεις μέρες εντελώς και πάμε σε περίπου 20- 25 μέρες στη μεγάλη σύμβαση που ο πολίτης θα δει πια ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.