Τάκης Πότσος: Τελειώνουν οι εορταστικές ημέρες του νέου δημάρχου στο δήμο

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Καλεσμένος σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Μανώλη Παπάζογλου και στο ραδιόφωνο κόσμος ήταν ο κ. Τακης Πότσος, ο οποίος με το καλημέρα έδωσε το σύνθημα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρα στο δήμο της Ρόδου από τα έργα που δεν κάνει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος.

Ο Τάκης Πότσος σχολίασε πως πέρασε οικογενειακά τις εορταστικές ημέρες με τον Μανώλη Παπάζογλου να του λέει ότι οι γιορτές αυτές φέτος πέρασαν γρήγορα. Ο Τάκης Πότσος του ανέφερε ότι και άλλες γιορτές τις επόμενες ημέρες θα τελειώσουν γρήγορα. Με όσα έχουν δει το φως τις δημοσιότητας με την ανάληψη της θέσης της δημοτικής αρχής επιβεβαιώνεται αυτό που είχαμε πει προεκλογικά ότι δεν είναι ζήτημα προσώπων αλλά μιας γενικότερης πολιτικής η οποία εμφανίζεται από τα πάνω προς τα κάτω στους οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα στους δήμους και στην δική μας την περιοχή.

Ο Μεγάλος προβληματισμός για τον κόσμο και όχι για την παράταξη μας ήταν κάτι το οποίο το περιμέναμε ήταν ότι η καινούρια δημοτική αρχή δεν παίρνει θέση κατά την δική μας άποψη, πολιτικά, στα βασικότερα ζητήματα τα οποία προβληματίζουν τον κόσμο στο δικό μας το νησί. Αλλά αυτό που μένει και αυτό που πουλάει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το οποίο είναι  λογικό είναι στα θέματα της σκανδαλολογίας, πόσα κλειδιά μας άφησαν, πόσες κλειδαριές, τι έγινε με τις κάμερες, που πήγαν οι πίνακες και που το άγαλμα.

Ο Νέος δήμαρχος δεν παίρνει θέσεις σε τίποτα.

Αναλυτικά η συνέντευξη εδώ

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00