Ταφόπλακα στους ομπρελάδες, δεν κάνει πίσω η κυβέρνηση.

Από admin
0 Σχόλιο

Ταφόπλακα στους ομπρελάδες βάζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός δεν έχει την διάθεση να κάνει ούτε βήμα πίσω. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Πρώτης Έκδοσης. Στο Μέγαρο Μαξίμου πηγαίνανε και ερχόντουσαν οι επιστολές αλλά και τα ραντεβού των πολιτικών με τον Πρωθυπουργό δεν βγάλανε λευκό καπνό.

Το Μέγαρο Μαξίμου είναι ανένδοτο σε ότι αφορά τον νομό με την ΕΤΑΔ. Ο Πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος. Ο Βασίλης Υψηλάντης έκανε παρέμβαση στον Γεραπετρίτη τουλάχιστον φέτος να δοθούν ξανά οι παραλίες σε εκείνους που ήταν ενεργοί και δραστηριοποιούνταν και μέχρι πέρσι στις παραλίες.

Το πολιτικό κόστος είναι για όλους μεγάλο. Άνθρωποι που μοχθούσαν στης παραλίες και ανέπτυξαν το τουριστικό προϊόν δεν πρέπει να βρεθούν ξαφνικά εκτός.

Το θέμα θα το ξαναδούν με την νέα χρονιά  και με την νέα κυβέρνηση η οποία θα προκύψει.

Πόσο μεγάλη είναι όμως η ζημιά για τον Δήμο Ρόδου;

Η κυβέρνηση πρέπει να βγάλει τα σπασμένα διότι οι δανειστές τελειώνουν το παραμύθι των πιστώσεων και θέλουν τα λεφτά τους. Μηδέν χρήματα λοιπόν στα ταμεία του δήμου η ΕΤΑΔ είναι πλέον ξεκάθαρη στο ζήτημα αυτό.

Το μνημόνιο που έπρεπε να έχει ήδη υπογραφεί ανάμεσα σε δήμο και ΕΤΑΔ δεν έχει ακόμα σταλεί στο δήμο της Ρόδου. Διαπραγματεύσεις των διαπραγματεύσεων ή απλά η πολιτική του δημοσίου στην καθυστέρηση;

Ο Αντώνης Καμπουράκης κατάφερε μέσα σε μία νύχτα να χάσει τον έλεγχο των παραλιών και όλοι απορούν πως το κατάφερε και αυτό.Τι θα συμβεί λοιπόν με τον προϋπολογισμό ο οποίος ξαφνικά τινάζεται στον αέρα αφού έχει υπολογιστεί μέσα σε αυτόν τα έσοδα των παραλιών;  Το πολιτικό κόστος για τον δήμαρχο της Ρόδου είναι πάρα πολύ μεγάλο. Θα καταφέρει να φέρει μία συμφωνία ευνοϊκή για τα ταμεία του Δήμου και τους ομπρελάδες;

Και πάμε να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι ομπρελάδες

Δικές μας πληροφορίες λένε ότι δεν θα συμβιβαστούν σε κανένα μνημόνιο που δεν είναι προς όφελος τους. Κάποιοι από αυτούς ήδη κάνουν συσκέψεις των συσκέψεων με μεγάλα δικηγορικά γραφεία στο νησί. Είναι δεδομένο πώς θα τα βρουν με την ΕΤΑΔ αλλά και πώς θα οξυνθούν τα πνεύματα αν ξαφνικά μία νέα εταιρεία βρεθεί να διεκδικήσει τα πόστα τους.

Αν λοιπόν όλα όσα σας γράψαμε παραπάνω επαληθευθούν ο Αντώνης Καμπουράκης θα βρεθεί στις κάλπες να πληρώνει τον λογαριασμό και να βρίσκετε πολύ κοντά στο να δει την έξοδο από το δημαρχείο της Ρόδου.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.