Τα προβλήματα της Δικαιοσύνης στα Δωδεκάνησα στην συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε εποικοδομητική συνεργασία, για ζητήματα που απασχολούν την δικαιοσύνη στα Δωδεκάνησα, με την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου.
Συγκεκριμένα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου έθεσε στον Υπουργό κ. Γιώργο Φλωρίδη, στον Υφυπουργό κ. Γιάννη Μπουγά και στον Γενικό Γραμματέα κ. Πάνο Αλεξανδρή θέματα που αφορούν την στελέχωση των δικαστηρίων του νομού, κτηριακά ζητήματα (του Πρωτοδικείου Ρόδου και του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω), θέματα του Ινστιτούτου του Ναυτικού Δικαίου και του Δικαίου της Θάλασσας της Ρόδου και τέλος επεσήμανε και ολοκληρώθηκε η διόρθωση της, εκ παραδρομής, αναφοράς της Καλύμνου στον νέο δικαστικό χάρτη στο Περιφερειακό Πρωτοδικείου Ρόδου αντί του ορθού της Κω.
Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων του, ο Βασίλης Α. Υψηλάντης, δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος για την συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και για την προοπτική επίλυσης όλων των θεμάτων που έθεσε στο αρμόδιο Υπουργείο.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00