Τεράστια πατάτα και γκάφα ολκής από σημαντικά ονόματα της καιρικής κοινότητας.

by newsroom
0 comment

Τεράστια πατάτα και γκάφα ολικής από σημαντικά ονόματα της καιρικής κοινότητας. Ο Χιονιάς τον οποίο διατυμπάνιζαν όχι απλά δεν ήρθε αλλά βάλανε σε μία διαδικασία τον κόσμο να τρέχει να προμηθευτεί αλυσίδες για το αυτοκίνητο προκειμένου να γλυτώσει το πρόστιμο. Φυσικά τα καταστήματα που τις προμηθευόντουσαν κάνανε χρυσές δουλειές αφού ξεπουλήσανε.

Χιόνια ακούγαμε και χιόνια δεν είδαμε.Άλλωστε ο δικός μας συνεργάτης στον καιρό Κώστας Πολυχρόνης μας είχε διαβεβαιώσει ότι όλα όσα ακούμε από σημαντικά ονόματα της καιρικής κοινότητας δεν επρόκειτο να συμβούν και στο τέλος Καλλιάνος και ΣΙΑ θα εκτεθούν με τρόπο ανεπανόρθωτο. Και έτσι λοιπόν και έγινε. Κορόιδευαν τον κόσμο και σπέρνανε τον πανικό δίχως λόγο και καμία αιτία.

Αναφορά και σχολιασμός για το θέμα έγινε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Κόσμος 93,8 από τον Κλεάνθη Λοίζο και τον Νάσο Ρόγκα.

Σχετικό απόσπασμα

Ο τριήμερος πεδινός χιονιάς βρέθηκε να αναζητάτε και αυτός από την εκπομπή Φως στο Τούνελ και την σπουδαία ρεπόρτερ Αγγελική Νικολούλη. Ο Χιονιάς που διαφημίζανε τελείωσε πριν καν αρχίσει.

Παπαγαλάκια υπάρχουν πολλά δηλώνει στην Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου ο συνεργάτης μας και Διευθυντής του www.xalazi.gr Κώστας Πολυχρόνης.  Τα χάλια της εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας και τις προγνώσεις που δεν βγαίνουν κ. Κολυδά θα πρέπει να ασχοληθείτε εκτενώς. Που ακριβώς είναι ο χιονιάς τον οποίο διαφημίζατε και τρομάζατε τον κόσμο; Φτάσατε μέχρι το σημείο να δώσετε όνομα σε μία κακοκαιρία που δεν ήρθε ποτέ.

Φαινότανε ότι υπάρχει πρόβλημα και χιόνια φυσικά δεν θα βλέπαμε. Απορώ, συνεχίζει ο Κώστας Πολυχρόνης πως ο κ. Καλιάνος βγήκε στον Νίκο Ευαγγελάτο και είπε πως όλα τα στοιχεία είχανε ευθυγραμμιστεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας και έλεγαν ότι θα δούμε έναν χιονιά που δεν τον είχαμε ξαναζήσει στην Αττική. Σοβαρά κύριε Καλλιάνο τα πιστεύετε αυτά που λέτε στον κόσμο; Nα βγω σήμερα και τι να πω για τους Μετεωρολόγους τι;

Το άρθρο του κ.Ζιακόπουλου στην προσωπική του ιστοσελίδα τίναξε στον αέρα και την τελευταία ελπίδα που υπήρχε μπας και γινόταν κάτι.

Άπαντες οι μετεωρολόγοι κάνατε στροφή 180 μοιρών. Από πότε κύριε Καλλιάνο η Αττική θα ζήσει έναν χιονιά που ποτέ δεν θα είχε ξαναζήσει; Υπήρχαν πράγματι τα στοιχεία αυτά που λέτε ή εδώ και μία εβδομάδα φωνάζουμε και λέμε ότι οι θερμοκρασίες πλησιάζουν τους 8 βαθμούς μέγιστη και δεν πέφτουν κάτω από τους 4 και μου λέτε ότι είχανε ευθυγραμμιστεί όλα τα στοιχεία και θα ζούσαμε έναν ανεπανάληπτο και πρωτοφανή χιονιά στην Αθήνα;

Φέρατε τα χιόνια μέχρι το σύνταγμα κάποιοι άλλοι μετεωρολόγοι,βγήκε η πολιτική προστασία και είπε άπαντες υποχρεωτικά αντιολισθητικές αλυσίδες. Αλήθεια για ποιο λόγο; για την βροχή η οποία θα πέφτει; αλήθεια φτάσατε να δώσετε και όνομα στην κακοκαιρία για να μπορέσει το κράτος να δικαιολογήσει την παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους που θα κόβουν τα πρόστιμα αν κάποιος δεν είχε αντιολισθητικές αλυσίδες μαζί του.

Παρουσιάσατε ένα δυναμικό καιρικό σύστημα το οποίο θα φέρει και όνομα. Όλα αυτά για έναν χιονιά που τελικά δεν είδαμε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Πολυχρόνης

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00