Απειλές, εκβιασμοί, και ύβρεις από το Μιχάλη Τσίκκη. Τεράστιες οι ευθύνες του Γιώργου Τριάντου.

Από admin
0 Σχόλιο

Σε πλήρη πανικό η παρέα τους απειλούν, εκβιάζουν και βρίζουν. Είναι τεράστια η γκάφα που έχουν κάνει. Κατηγόρησαν υπάλληλο του δήμου Ρόδου ότι κακοποιεί τους εργαζόμενους της δομής καθώς και τα ηλικιωμένα μέλη αυτής. Δεν την κατηγόρησαν μόνο για ξεκάθαρο ποινικό αδίκημα, αλλά έστειλαν και τρία δελτία τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Στα δελτία τύπου λοιπόν αυτά δίνουν στη δημοσιότητα το όνομα της. Αφού λοιπόν τους είπαμε ότι λένε ψέμματα και πώς η υπάλληλος ουδέ ποτέ έχει πράξει κάτι τέτοιο, ξεκίνησαν την διαδικασία της εξόντωσης, ύβρεις, απειλές, μηνύσεις αλλά δεν καταλάβανε ότι θα το πάμε μέχρι τέρμα.

Που ακριβώς είστε κ. Τριάντο εσείς σε μία τόσο σοβαρή καταγγελία;

H κ. Μέγα της ΕΡΤ γνωρίζει την ιδιοκτησία της Πρώτης Έκδοσης και δίνει πληροφορίες στον Τσίκκη; Τι είναι η Χριστίνα Μέγα; Είναι δημοσιογράφος; μάλιστα. Και δεν κάνει ρεπορτάζ να δει αν όντως στα ΚΑΠΗ της Ρόδου υπάρχει κακοποίηση ή όχι; Δίνει πληροφορίες για ανθρώπους που η ίδια δεν γνωρίζει; Θα μας απαντήσει αν όντως όπως ισχυρίζεται ο Μιχάλης Τσίκκης γραπτά παρακαλώ συκοφαντεί τον εκδότη της Πρώτης Έκδοσης. Ωραιά δημοσιογραφία κάνετε εκεί στην ΕΡΤ.

Τα ρέστα κ. Μέγα να τα ζητήσετε στον κ. Τσίκκη όχι σε εμάς.

Τελικά θέλετε να μας πείτε; κακοποιούσε τους πάντες η υπάλληλος ναι ή όχι; Ποια είναι η αλήθεια; Με έγγραφό τους προς το δήμο της Ρόδου ζητήσανε από το Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη να ασκήσει εις βάρος της πειθαρχική διαδικασία για τον καταλογισμό των ευθυνών της, ιδίως για ανάρμοστη  – Κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος εργαζόμενων της δομής και των ηλικιωμένων μελών αυτής. Το έγγραφο αυτό λοιπόν υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Για ένα περίεργο λοιπόν λόγο ο αρμόδιος που έχει την ευθύνη για τα ΚΑΠΗ σιωπά. Όχι μόνο σιωπά αλλά έχει και εύνοια της ομάδας που κυνηγά με λυσσαλέο τρόπο την υπάλληλο του Δήμου Ρόδου.

Ποιος λοιπόν έφερε τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου κ. Σάββα Διακοσταματίου στα ΚΑΠΗ χωρίς να ζητήσει την έγκριση του Γιώργου Τριάντου; Ο Γιώργος Τριάντος έχει την ευθύνη των ΚΑΠΗ.

Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Γιώργος Τριάντος βάλει εναντίον του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη και προσπαθεί να του κάνει κακό φέρνοντας στα ΚΑΠΗ έναν υποψήφιο για το Δήμο Ρόδου κάνοντας σπέκουλα. Είναι όμως αυτό σωστό; φυσικά και όχι. Ο Γιώργος Τριάντος έδωσε στην δημοσιότητα δελτίο τύπου στο οποίο κατακεραύνωνε την επίσκεψη Διακοσταματίου στα ΚΑΠΉ αφού δεν είχε ενημερώσεί για την επίσκεψή του, τόσο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Τριάντο όσο και την υπεύθυνη υπάλληλο που σήμερα κατηγορούν για κακοποιητική συμπεριφορά.

Ποιος λοιπόν παίζει περίεργα παιχνίδια; Πως ένας υποψήφιος για το δήμο της Ρόδου βρέθηκε στα ΚΑΠΗ δίχως οι αρμόδιοι να έχουν γνώση τις επισκέψεως του.

Είναι ο Τσίκκης υπέρμαχος της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη; φυσικά και όχι θεωρεί ότι δεν έχει κάνει τίποτα για τα ΚΑΠΗ.

Στην πρώτη λοιπόν φωτογραφία βρίσκονται αγκαλιά με τον υποψήφιο Δήμαρχο της Ρόδου, οι ΤΣΙΚΚΗΣ  Μιχάλης ,ο Διακοσταματίου και ο κολλητός του ΤΣΙΚΚΗ ,ο Γρουιτσης ο οποίος και αυτός σύμφωνα με την υπάλληλο που κατηγορούν για κακοποίηση την έχει βρίσει. Και βγαίνει δημόσια λοιπόν η σύζυγός του να κάνει κριτική στο μέσο.

Και για ακόμα μία φορά ρωτάμε:

Αφού τα όσα γράφετε στα δελτία τύπου σας, είναι αλήθεια, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχετε πάει στον εισαγγελέα να την καταγγείλετε για κακοποίηση; Αντίθετα γράφετε δελτία τύπου και βγάζετε φωτογραφίες με υποψήφιους για το Δήμο Ρόδου και λεζάντες αυτός θα μας σώσει;

Όπως τόνισε λοιπόν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τριάντος, όλα ξεκίνησαν εδώ και δύο μήνες. 25 χρόνια προϋπηρεσίας της υπαλλήλου ήταν αψεγάδιαστα. Μόλις δήλωσε υποψηφιότητα ο Διακοσταματίου ξεκίνησαν οι καταγγελίες.

Αλήθεια για πόσο ηλίθιους μας παίρνατε;

Πολλες συμπτώσεις κύριοι κάνουν μια μεγάλη πραγματικότητα.

 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.