Τηλέμαχε που πήγε η κολόνα αγόρι μου;

Από admin
0 Σχόλιο

Άπαιχτοι, ενώ μας διαβεβαίωσαν ότι η βλάβη έχει διορθωθεί πήγαν και ξήλωσαν την κολονα. Τι μυαλά είναι αυτά δήμαρχε μου δεν καταλαβαίνω. Χιλιάδες τα τηλέφωνήματα του κόσμου στη Πρώτη Έκδοση

O δικηγόρος Ρόδου κ. Χρήστος Μαλιάράκης σημειώνει.

Διάβασα πριν δυο μέρες στην πρωτη Έκδοση για κάποιον/α που στην προσπάθεια να καβαλήσει το πεζοδρόμιο για να παρκάρει παράνομα έριξε και κατέστρεψε την κολώνα του δημοτικού φωτισμού στην οδό Αμερικής.
Η είδηση γράφει ότι οι υπεύθυνοι του Δήμου γρήγορα “έφτιαξαν την κολώνα”. Όμως σήμερα που πέρασα κολώνα δεν υπάρχει και η τρύπα καλύφθηκε προχείρως. Να ζούμε να τη θυμόμαστε, ίσως να σκέφτηκαν ευκαιρία να κάνουμε και οικονομία στην κατανάλωση δημοτικού ρεύματος.
Πάντως εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του αρμόδιου αντιδημάρχου, όπως τουλάχιστον μεταφέρεται στο δημοσίευμα και δεν διάβασα για διάψευσή του, ότι τάχα δεν προβλέπεται από το νόμο η δίωξη του δράστη! Προφανώς και προβλέπεται ποινική και αστική διαδικασία σε περίπτωση όπως εν προκειμένω για την καταστροφή της δημοτικής περιουσίας και της αποκατάστασης της βλάβης!
Ζητώ την εφαρμογή του νόμου.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.