Τη μία μέρα σε εκδήλωση της ΝΔ και την άλλη σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Εγώ πραγματικά τον Αλέξη τον καταλαβαίνω, θέλει από την μία σαν νέος δήμαρχος του νησιού να δείξει στην κοινωνία ότι οι σχέσεις του με την Νέα Δημοκρατία είναι άριστες. Ότι είναι αποδεκτός από τους υπουργούς και τους βουλευτές. Είναι λογικό θα σας πω αφού η Νέα Δημοκρατία μεσουρανεί στα Δωδεκάνησα.

Από την άλλη του βγαίνει ο Σύριζα και η Νέα Αριστερά που κρύβει μέσα του. Ρε σατανάδες επικοινωνιολόγοι, μην τον καίτε έτσι τον δήμαρχο του νησιού μας. Είναι δυνατόν ο Αλέξης μας την μία ημέρα να είναι σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, δίπλα σε υπουργούς, βουλευτές και στελέχη και την επόμενη στα μπλόκα σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της Νέας Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης;

Αλέξη μου, δήμαρχε μου, ποιος ενδυματολόγος αγόρι μου σου έδωσε να φορέσεις πράσινο μπουφάν; Αλέξη , νομίζω σε σαμποτάρουν, για να το δει ο Ρόγκας και να γράφει άρθρα.

Αλέξη πρέπει να καταλήξεις, Σύριζα, Νέα Αριστερά, Πασόκ ή Νέα Δημοκρατία;

Πολλά καρπούζια σε μία μασχάλη. Όπως λένε στο χωριό εκεί στη Ρόδο…Του λολού.

Και μην είστε χαζοί και βγαίνετε κάποιοι και κατηγορείται το δήμαρχο. Ο Αλέξης εγκλωβίστηκε στου Δημήτρη Γάκη τα πλοκάμια. Ο Δημήτρης μας αγωνίστηκε με δύναμη το παλικάρι για να στηρίξει τον Αλέξη μας. Είναι Σύριζα ο Δημήτρης; Σας παρακαλώ, μην λέτε τέτοια λόγια. Ο Αλέξης μας είναι Νέα Αριστερά.

Αν θέλετε την άποψη μου; Υπάρχει ένας έρωτας, ένα κρυφό πάθος για την Νέα Δημοκρατία αλλά είναι πολλά τα προεκλογικά γραμμάτια και πρέπει να εξοφληθούν. Μόλις τα γραμμάτια εξοφληθούν τα γαλάζια ερωτικά αισθήματα θα κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους.

Πάντως για να το κλείσω το θέμα και να μην σας κουράζω η φωτογραφία αυτή, εμένα μου θυμίζει, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου.

Αλέξη γερά αριστερο – Νεοδημοκρατικά.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00