Τι λέει ο επιχειρηματίας στο Φαληράκι για το βίντεο στο τικ τοκ σχετικά με τους εργαζόμενους.

Από admin
0 Σχόλιο

Να διορθώσουμε τα γραφόμενα μας ζητάει ο επιχειρηματίας της Ρόδου και συγκεκριμένα από την περιοχή Φαληράκι και πώς τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως εμείς τα παρουσιάσαμε.

Δεν οφείλουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε την δική του εκδοχή αφού μας το ζήτησε.

Ο κ. Βήτος έκανε το συγκεκριμένο βίντεο όπως ανέφερε στην Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου προκειμένου να απαντήσει σε άλλον χρήστη του τικ τοκ από την Αυστρία ο οποίος καλεί τους Έλληνες να μην δουλέψουν σε επιχειρήσεις σε νησιά και στην Ελλάδα διότι οι επιχειρηματίες δεν πληρώνουνε και επειδή σήμερα οι επιχειρήσεις στα νησιά δεν βρίσκουν προσωπικό θεώρησε σωστό να του απαντήσει μέσα από την εφαρμογή του τικ τοκ.

Να θυμίσουμε στον κ. Βήτο ότι η συντακτική μας ομάδα δεν πρόσθεσε αλλά και ούτε αφαίρεσε τίποτα από όσα ο ίδιος είπε. Αν θέλαμε να τον εξευτελίσουμε όπως ο ίδιος ανέφερε θα είχαμε δημοσιοποιήσει από την αρχή το όνομα, το επίθετο του αλλά και το βίντεο του.

Βέβαια η συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του Εργατικού κέντρου κ. Παναγιώτη Εγγλέζο είναι πολύ διαφορετική η ιστορία από ότι ο ίδιος την παρουσίασε σε  εμάς. Η συνεργασία της Πρώτης Έκδοσης με τον κ. Εγγλέζο είναι πολυετής και δεν αναφέρετε στο μέσο με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Στο τηλεφώνημα που έκανε στο εργατικό κέντρο παρόν ήταν ο κ. Θανάσης Σταμούλης όπου και με αυτόν το μέσο διατηρεί στενή συνεργασία. Το ήθος των δύο το μέσο το γνωρίζει καλά.

Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να δώσουμε στην δημοσιότητα κανένα στοιχείο του. Ακόμα και καταγγελίες που δεχτήκαμε δεν τις δημοσιοποιήσαμε. Άρα κ. Βήτο όταν εσείς βγαίνετε δημόσια και μοιράζετε τα γεννητικά σας όργανα με μεγάλο θαυμασμό δεν φτάιει ούτε το μέσο ούτε ο δημοσιογράφος.

Βέβαια στα σχόλια του βίντεο σας δεν μπήκατε στην διαδικασία να απαντήσετε σε κανένα χρήστη και να του δώσετε την εξήγηση που δώσατε στο μέσο. Δεν μπήκατε καν στην διαδικασία να απαντήσετε.

Και κάτι ακόμα.

Εσείς βγάλατε το βίντεο στην δημοσιότητα όχι εμείς. Τα γεννητικά σας όργανα δεν τα μοιράσαμε εμείς στους χρήστες της εφαρμογής τικ τοκ αλλά εσείς. Ότι είστε επιχειρηματίας δύο καταστημάτων θα έπρεπε εσείς  να το σκεφτείτε πριν κάνετε το βίντεο και όχι εμείς.

Και επειδή είμαστε σωστοί.

Δεν σας κατηγορήσαμε ότι δεν πληρώνετε το προσωπικό σας και ειλικρινά δεν μας αφορά. Αφορά μόνο το εργατικό κέντρο και αφού του γίνει καταγγελία.

Το βίντεο στην διάθεση σας.

 

Τα σχόλια που δέχτηκε

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.