Τοποθέτηση της παράταξης ΕΝΑ του Αλέξανδρου Κολιάδη

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Είναι αλήθεια ότι τα αντανακλαστικά και η επαφή με την πραγματικότητα, δεν είναι τα δυνατά χαρτιά του κ. Καμπουράκη. Το διαπιστώσαμε άλλωστε σε περιόδους κρίσης στο νησί μας κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Του πήρε πέντε μέρες να αποδεχθεί ότι εγκαταστάθηκε νέα δημοτική αρχή Ρόδου, που ευτυχώς δεν λειτουργεί με τους όρους που είχε επιβάλλει ο ίδιος ως δήμαρχος, και 2,5 μήνες μετά δεν έχει σεβαστεί ακόμα τη λαϊκή ετυμηγορία όπως αυτή αποτυπώθηκε στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου. Ίσως γι’ αυτό δεν έχει αποφασίσει ακόμα να αλλάξει την υπογραφή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου προκλητικά εξακολουθεί να εμφανίζεται ως Δήμαρχος Ρόδου.

Αυτά που με λύπη μας διαβάσαμε στην ανακοίνωση του “γραφείου τύπου” του, είναι τακτικές με τις οποίες ο ίδιος και ο περίγυρός του είναι απολύτως εξοικειωμένοι.

Η στάση του εξάλλου από την πρώτη κιόλας ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δείχνει πόσο προσχηματική ήταν η δήθεν πρόθεση για συνεργασία και συναίνεση.

Έχουμε μπροστά μας πέντε χρόνια θητείας, για να αντιληφθεί πόσο διαφορετικοί είμαστε και γιατί οι πολίτες επέλεξαν εμάς.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00