Το ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου ντύθηκε γιορτινά!

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Με αφορμή τις μέρες των Χριστουγέννων, τα στελέχη του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου μαζί με τα μέλη του, διοργάνωσαν, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, μια ζεστή εκδήλωση, προκειμένου να στολίσουν γιορτινά τους χώρους του ΚΑΠΗ. 

Στη γιορτινή διάθεση, αλλά και στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου συνέβαλλαν με πολύ ενθουσιασμό οι  μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου πόλεως Ρόδου, με τη συνοδεία της υπεύθυνης δασκάλας του τμήματός τους κα. Ελένη Λιγούρα και τη δασκάλα γαλλικών κα. Εύη Μάρου. Πριν αναχωρήσουν οι μαθητές τραγούδησαν στους παρευρισκόμενους κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη μελωδική φωνή της κα. Τζένη Καζή, η οποία εθελοντικά ψυχαγώγησε τα μέλη με τη συνοδεία αρμόνιου. Ο χορός δεν άργησε να στηθεί και όλοι εγκάρδια ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά. Τα μέλη φρόντισαν να υποδεχθούν τους καλεσμένους με αναψυκτικά και γλυκές και αλμυρές νοστιμιές, που οι ίδιοι ετοίμασαν.

Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις γιορτινές μέρες να δείχνουμε την ευαισθησία μας, το ενδιαφέρον αλλά και την καλύτερη μας διάθεση στα άτομα τρίτης ηλικίας. Το επόμενο διάστημα, ενόψει των εορτών, έχουν δρομολογηθεί από το ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου πλούσιες δράσεις εμψύχωσης και διασκέδασης των μελών του. 

Αφήστε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00