Αυτοί που πούλησαν το ΠΑΣΟΚ και το μηδένισαν συνεργάζονται με τον Αντώνη Μαρτίνη

by newsroom
0 comment

Και τι δεν θα δίνε ο μεγάλος μάγος της δημοσιο- καφρίας Αντώνης Μαρτίνης προκειμένου να αποδομήσει τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο. Προσπαθεί απεγνωσμένα να συνάψει συμφωνίες με τους ρουφιάνους του Πασόκ. Εκείνους που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στο περιθώριο, που το εξευτέλισαν που το μηδένισαν.

Ο Μαρτίνης, γνωστός για τα μεγάλα του δημοσιογραφικά έργα έχει πουλήσει στο διάολο πολύ καιρό τώρα κάθε πτυχή δημοσιογραφικής αξιοπιστίας. Νούμερο ένα στα ψέμματα, όπως τότε που διέβαλε την Παυλάκη για το μισθό της, ενώ ο ίδιος είχε στα χέρια του κάθε αποδεικτικό στοιχείο και γνώριζε ότι ηθελημένα έλεγε ψέμματα στους ακροατές του.

Ισχυρογνώμων φοβούμενος την ξεφτίλα συνέχιζε να διαβάλει μαζί με τον Κόκκινο την Ρένα Παυλάκη για μισθούς που ποτέ δεν έλαβε.

Επανήλθε πάλι με το ΠΑΣΟΚ, αφού ξεπέρασε κάθε πόνο από το γκολ που του έβαλαν αυτοί που έβριζε στα μικρόφωνα του από την σέντρα και το πουλέν που διαφήμιζε με τόσο πάθος ακόμα δεν πιστεύει τι του συνέβη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Οι επιθέσεις Μαρτίνη στον Χατζημάρκο είναι τόσες πολλές που ο κόσμος ξύπνησε και απαξίωσε τον skyrodos και τοποθέτησε για δύο τετραετίες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον Γιώργο Χατζημάρκο.

Δεν ακούσαμε ποτέ τον Μαρτίνη εκτός από επιθέσεις, ύβρεις και ψέμματα να βρει, δύο τετραετίες κάτι καλό που ο Χατζημάρκος έκανε για τον τόπο. Όλοι εκείνοι όμως που έδωσαν δύο τετραετίες στον Περιφερειάρχη προφανώς και βρήκανε. Ο Μαρτίνης όμως δεν βρήκε ποτέ τίποτα καλό. Άρχων του σκότους, του ψεύδους και όχι άθελα του ηθελημένα.

Συμφώνησε λοιπόν με το παλιό ΠΑΣΟΚ να βρει νέο υποψήφιο, ένα κουρασμένο παλικάρι της πολιτικής για να τον τοποθετήσει σαν υποψήφιο απέναντι στο Χατζημάρκο. Βρήκε λοιπόν εκείνον που η Αναγνωστοπούλου ρώταγε αλλά απάντηση δεν έπαιρνε τι έγινε με την ΑΤΕ & τα σκάνδαλα  τον κ. Σκανδαλίδη.

Ένιωσε απίστευτη χαρά στα σκέλια του όταν αυτοί που πούλησαν το Πασόκ και το οδήγησαν στην αφάνεια του είπαν ότι θα βάλουν απέναντι στον Χατζημάρκο τον Κώστα Σκαναδαλίδη. Δεν είναι σίγουρος μας είπαν, το σκέφτεται παρά τα προχωρημένα του χρόνια  να βγει και να νικήσει τον Γιώργο Χατζημάρκο.

Τόσο σίγουρος ο Μαρτίνης όπως όταν τον ρώταγε η εισαγγελέας της Ρόδου για τα ψέμματα που έλεγε για την Παυλάκη και τους μισθούς της και ισχυριζόταν δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα όσο στηρίζει το Μαρτίνη θα υποστεί σημαντικές απώλειες λίγο πριν σφυρίξει την λήξη η σφυρίχτρα. Έχει αποδειχτεί ότι και ο λαγός είναι πλέον δεδομένο θα χάσει από την χελώνα.

Ποιος είναι η χελώνα και ποιος ο λαγός ο Μαρτίνης το ξέρει καλύτερα από όλους.

Ας σοβαρευτεί κάποια στιγμή και ας σκεφτεί αυτό που όλοι λένε στο νησί, ποιο στέλεχος της πολιτικής καθάρισε τις ανομίες του.

Ας πάρει το βλοσυρό εκείνο βλέμμα να βγει το πρωί να βρίσει στο ματωμένο του μικρόφωνο. Κανέναν δεν τρομάζει και κανείς δεν τον φοβάται.

ΦΟΒΕΡΟΣ Τόνυ ΜΑΡΤΊΝΗΣ, Όπώς τότε που έδιωξε και μετά αποθέωσε τον πρώην προπονητή του στα “Ελάφια“!

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news