Το πρωί, ο λαγός ξυπνά με τον ήχο του ξυπνητηριού του και αντικρίζει μια γεμάτη ημέρα μπροστά του.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Το πρωί, ο λαγός ξυπνά με τον ήχο του ξυπνητηριού του και αντικρίζει μια γεμάτη ημέρα μπροστά του. Αφού ανταποκριθεί σε μερικά επείγοντα οικονομικά θέματα του δήμου, προετοιμάζει τον εαυτό του για το γραφείο του όπου θα ασχοληθεί με τη νομική του δουλειά. Ως νομικός σύμβουλος, ο λαγός έχει ευθύνη για την επίλυση νομικών ζητημάτων που επηρεάζουν τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος του, ο λαγός δεν αρκείται σε ένα απλό γεύμα. Αντίθετα, αναζητά την παρέα σημαντικών προσωπικοτήτων, όπως υφυπουργούς και δικηγόρους, με τους οποίους μοιράζεται απόψεις και ιδέες ενώ απολαμβάνει φρέσκα τσιπούρα.

Το απόγευμα, ο λαγός επιστρέφει στο γραφείο του, αλλά αυτή τη φορά σαν αρχιτέκτονας-μπατμαν .Μετράει ύψη και πλάτη σε νεόδμητα κτίρια που πρόκειται να γίνουν, και ότι θέλει τα κάνει (τρέλα συμφέροντα και σαν νόμιμος σύμβουλος )αυξάνει παραπάνω ύψη έτσι γιατί μπορεί εξασφαλίζοντας ότι όλα είναι σύμφωνα με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές.

Κατά το βράδυ, ο λαγός απολαμβάνει τα ουίσκια του σε ένα ατμοσφαιρικό μπαρ. Φορώντας το αγαπημένο του σούπερ σκαρπίνι από ιταλικό γνωστό οίκο μόδας, ο λαγός αναπαύεται και απολαμβάνει τις στιγμές ξεκούρασης με στυλ και κομψότητα.

Τελικά, ο λαγός είναι πραγματικά ένα έξυπνο ζώο που γνωρίζει πώς να εναρμονίζει τις πολλές πτυχές της ζωής του με στυλ και αξιοπιστία και να αποφεύγει όλα τα ερωτήματα και να τα αφήνει αναπάντητα .

Υ.Σ μήπως αυτά τα πανάκριβα σκαρπινια τα πληρώνει ακριβά ο ροδίτικος λαός ;

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00