Το Star ρίχνει στα βαθιά τους παρουσιαστές του χωρίς να τους έχει δώσει τα απαραίτητα εφόδια.

by newsroom
0 comment

Του Νάσου Ρόγκα

Στο Star υπάρχει πρόβλημα στους ανθρώπους που στήνουν τις εκπομπές, στην ουσία παίρνουν τα νέα πρόσωπα και τα καίνε.Ηθελημένα ή άθελα τους τα καινέ. Είναι γνωστό στον τηλεοπτικό κύκλο ότι το Star ρίχνει στα βαθιά τους παρουσιαστές του χωρίς να τους έχει δώσει τα απαραίτητα εφόδια.

Αυτό αφορά και την περίπτωση Γιώργου Καρτελιά – Ελίνας Παπίλα που μεταπήδησαν από το ραδιόφωνο στην τηλεόραση δίχως να γνωρίζουν τίποτα από τηλεοπτικούς ρυθμούς και παρ΄όλα αυτά τα πήγαν πολύ καλά.

Το κανάλι όμως δεν τους βοήθησε, ούτε τους υποστήριξε στο βαθμό που τους το είχε υποσχεθεί. Ξεκίνησε με λανθασμένη την επιλογή της αρχισυντάκτριας, ειδικά όταν αυτή προέρχεται από αποτυχία άλλης εκπομπής σε άλλο κανάλι.

Στο χωριό μου στην Δροσιά Χαλκίδος λέγανε με πορδές αυγά δεν βάφονται. Με μικρά οικονομικά πακέτα φτηνά δεν στήνεις πρωινό με νέα πρόσωπα το οποίο να ανταγωνιστεί τα άλλα μεγαθήρια.

Στην τελική το κανάλι θα μπορούσε να τους δώσει χρόνο. Τον χρόνο που τους υποσχέθηκε αλλά τελικά δεν έδωσε. Θεωρώ ότι ακόμα μία σεζόν θα μπορούσε το δίδυμο Παπίλα Καρτελιάς να αποδείξει πολλά. Αλλαγές στην θεματολογία, στην αρχισυνταξία και σε πρόσωπα.

Θα μου πείτε υπήρχε η φημολογία ότι Καρτελιας και Παπίλα είναι σκοτωμένοι, με την δεύτερη να έβαζε στον άλλοτε κολλητό της τρικλοποδιές. Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί με κάποιους να λένε ότι η σχέση τους είναι τόσο κακή που η Ελίνα δεν έχει θέση στο πρωινό του Sok και για αυτό επελέγη ο Μαρτάκης.

Τι περιμένει όμως ο κόσμος του Sok Fm; Τον Γιώργο και την Ελίνα στο ραδιόφωνο μαζί.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news