Υποψήφιος βουλευτής στα Δωδεκάνησα επίσημα στην μνήμη του Ν. Σαντορινιού ο Αλέξης Τσίπρας

Από admin
0 Σχόλιο

Στην Κώ βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΎΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο ίδιος στην έναρξη της ομιλίας του αναφέρθηκε στο Νεκτάριο Σαντορινιό. Από το βήμα ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο αγώνας αυτός είναι και αγώνας δικός του, για το λόγο αυτό ο ίδιος στη μνήμη του θα είναι ο ίδιος υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

Σήμερα είμαστε όλοι εδώ παρόντες και παρούσες στο προσκλητήριο της μεγάλης αλλαγής. Αλλά μας λείπει ένα κομμάτι της καρδιάς μας. Ένας άνθρωπος, ένας σπουδαίος σύντροφος που αγάπησε τον τόπο του, υπηρέτησε με σθένος και αφοσίωση τις αρχές και τις ιδέες του για μια ολόκληρη ζωή» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

«Ο αγώνας που δίνουμε, οι αγώνες που θα δώσουμε για τα Δωδεκάνησα και για τη χώρα ολόκληρη θα είναι και δικοί του αγώνες» ανέφερε ακόμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ειδική μνεία έκανε στο Μεταφορικό αλλά και το Υγειονομικό Ισοδύναμο, λέγοντας:

“Οφείλουμε στη μνήμη του Νεκτάριου Σαντορινιού να ενδυναμώσουμε το Μεταφορικό Ισοδύναμο στα νησιά μας και να καθιερώσουμε ένα ακόμη μέτρο που και ο ίδιος οραματίστηκε: το Υγειονομικό Ισοδύναμο”, επισήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.