Φωτιά και λάβρα ο Σαρής εναντίον του Αντώνη Καμπουράκη

by newsroom
0 comment

Επιστολή κ Σαρη:
Κύριε Καμπουράκη όπως προφανώς θα έχετε διαπιστώσει είναι καιρός που δεν ασχολούμαι πλέον μαζί σας, διότι πιστεύω ότι χάνω πολύτιμο χρόνο. Φαίνεται όμως ότι σας έχω λείψει και προφανώς προσπαθήσατε να βρείτε ένα τρόπο για να συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί σας.Το εφεύρημα σας δε να αποκαλέσετε τον συνάδελφο μου Νικόλαο Γιαννά με το δικό μου επίθετο ήταν παντελώς άσχετο και θα ξαναεπικαλεστώ το « ράβδος εν γωνία άρα βρέχει» ή αν προτιμάτε από την Πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλλα.

Με τον εν λόγω συνάδελφο μου έχω να συναντηθώ περισσότερο από ένα χρόνο και πέραν από την ιδιότητα του δικηγόρου δεν είχαμε φιλικές σχέσεις.

Αν κάποιος σας έχει πληροφορήσει ότι ο Νίκος Γιαννάς είναι από τους ανθρώπους που θα κάνει ό,τι του πει κάποιος άλλος και μάλιστα συνάδελφος κάνετε μεγάλο λάθος και μακάρι να ήταν μόνο αυτό το λάθος σας.

Κατά την γνώμη μου την οποίαν ασπάζονται πάρα πολλοί συμπολίτες μας , είσθε ο Δήμαρχος της αδράνειας.Τώρα το πώς εκλεχθήκατε Δήμαρχος αυτό το γνωρίζεις εσύ καλύτερα από τον καθένα και βέβαια κάτι γνωρίζω και εγώ.

Το ατύχημα για την Ρόδο είναι ότι πιθανόν θα σε έχουμε Δήμαρχο και την επόμενη τετραετία, όχι βέβαια πιστεύω λόγω της σημαντικής σας προσφοράς , άλλοι είναι οι λόγοι.

Τελειώνοντας κ.Δήμαρχε θα επαναλάβω ότι δεν θα κουραστώ να σας γράφω αυτά που κατά την γνώμη μου αξίζετε εάν και άλλη φορά ασχοληθείτε με το πρόσωπό μου το οποίο δεν είσθε ικανός να κρίνετε αν και Δήμαρχος τουλάχιστον προς το παρόν.

Ίδωμεν
Κωνσταντίνος Σαρής
Δικηγόρος

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news