Χαμός στην Νέα Δημοκρατία με την παρουσία Κολιάδη στην εκδήλωση της πίτας.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Αντιδράσεις και προβληματισμό έφερε το άρθρο της Πρώτης Έκδοσης Δωδεκανήσου σήμερα το πρωί στους κύκλους της ΟΝΝΕΔ. Η μη αναφορά στο πρόσωπο ως θεσμό του Δημάρχου Αλέξανδρου Κολιάδη επισημάνθηκε από το μέσο και έφερε πανικό και αντιδράσεις.

Σε δήλωση του ο κ. Κολιάδης στην Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου ανέφερε:

Έλαβα από τους διοργανωτές μία πρόσκληση ηλεκτρονικά θεώρησα καθήκον μου να πάω εκεί και να τιμήσω με την παρουσία μου την εκδήλωση αυτή. Το αν θέλανε ‘η δεν θέλανε να είμαι εκεί εί ναι κάτι εντελώς διαφορετικό. ‘Έχω όμως μάθει να τιμώ όσους με καλούνε κάπου.

Στα τοπικά πράγματα η Νέα Δημοκράτία δεν καταλαβαίνει την παρουσία του Δημάρχου εκεί. Επίσης δεν αντιλαμβάνονται γιατί έπρεπε να του δώσουν τον λόγο να απευθύνει χαιρετισμό. Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν στο μέσο τι σχέση έχει ο κ. Κολιάδης με την Νέα Δημοκρατία. Απολύτως καμία.

Μάλιστα μας ανέφεραν ότι ακόμα και αν, για το τυπικό του πράγματος έλαβε πρόσκληση, θα έπρεπε ο ίδιος να σκεφτεί πολύ σοβαρά αν έπρεπε να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ή να στείλει κάποιον σαν εκπρόσωπο του. Αυτή την στιγμή ο ίδιος αποφάσισε να παρευρεθεί στην εκδήλωση θυσιάζοντας τον εαυτό του ως πρόβατο στη σφαγή.  Λάθος όμως μηνύματα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας σε καμία απολύτως περίπτωση δεν θα πρέπει να περάσουν.

Άλλο πράγμα η Νέα Δημοκρατία και άλλο πράγμα ο δήμαρχος Ρόδου. Κάποιοι μάλιστα χαρακτήρισαν τον Αλέξανδρο Κολιάδη ως ένα δήμαρχο σε αναμονή. Αλλά μακριά από την Νέα Δημοκρατία.

Ο Γιάννης Παππάς ανέφερε ότι ο κ. Κολιάδης είναι σήμερα ο θεσμός και πρέπει να τον σεβόμαστε τι σημαίνει ότι δεν έπρεπε η έπρεπε να είναι εκεί. Ο θεσμός τίμησε την εκδήλωση όχι το πρόσωπο.

Ο Βασίλης Υψηλάντης επισήμανε: Ο θεσμός του κάθε δημάρχου είναι σεβαστός, όταν όμως είναι μακριά από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας σωστά αναφέρθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος να χαιρετίσει την εκδήλωση. Σαφώς όμως έγινε αναφορά από κάποιους στην παρουσία του εκεί. Ειπώθηκε δηλαδή ότι ο κ. Κολιάδης είχε δώσει το παρόν.

Ο Μάνος Κόνσολας ανέφερε: Έλαβα μία πρόσκληση για να παρευρεθώ στην εκδήλωση κοπής μίας πίτας, το ποιος ήταν εκεί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.Δεν ήταν μόνο ο Δήμαρχος της Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης που ήταν εκεί εκτός της Νέας Δημοκρατίας. Μην στεκόμαστε μόνο σε αυτόν.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Αρφαράς ανέφερε: Η εκδήλωση ήταν για τα στελέχη και τους ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας, δεν θεωρώ σωστό να δοθεί ο λόγος σε έναν δήμαρχο που δεν είναι στους κύκλους της Νέας Δημοκρατίας να απευθύνει χαιρετισμό. Κάτι τέτοιο θα περνούσε λάθος μηνύματα μέσα στην παράταξη.

Επίσης σχολιάστηκε έντονα η απουσία της Έφης Χαραλαμποπούλου προέδρου ΔΕΠ Δωδεκανήσου. Να σημειώσουμε ότι η Έφη Χαραλαμποπούλου, είναι ένα πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τις απολύτου εμπιστοσύνης του. Η Έφη Χαραλαμποπούλου όμως ήταν άρρωστη.

Μάλιστα οι βουλευτές Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας τόνισαν ότι στην πρόσκληση δεν υπήρχαν τα ονόματα τους. Αυτό έγινε θέμα με έντονες αντιδράσεις στο χώρο της εκδήλωσης και φυσικά τους δόθηκε ο λόγος να μιλήσουν. Οι βουλευτές τρώνε το ξύλο από τους πολίτες κάθε μέρα προκειμένου η φωνή τους να φτάνει στην βουλή. Δεν είναι δυνατόν να αναφέρονται οι υπουργοί και οι βουλευτές να μην υπάρχουν πουθενά.

 

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00