Χαράλαμπος Ναβροζίδης: θέτω την υποψηφιότητα μου δίπλα στον Περιφερειάρχη μας Γιώργο Χατζημάρκο

Από admin
0 Σχόλιο

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Χαράλαμπος Ναβροζίδης σχετικά με την υποψηφιότητα του δίπλα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

Αγαπητές φίλες και φίλοι.
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω οτι στις εκλογές του Οκτωβρίου, θέτω την υποψηφιότητα μου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μαζί με τον Περιφερειάρχη μας Γιώργο Χατζημάρκο και την Παράταξη Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο.
Οφείλω να συνεχίσω τον αγώνα που εδώ και 4 χρόνια καθημερινά δίνω, πάντα για το κοινό καλό και πάντα ευρισκόμενος δίπλα σε κάθε συμπολίτη.
Αυτή τη φορά ο προορισμός είναι διαφορετικός αλλά γνωρίζετε πως για μένα η αφετηρία ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε η Κως. Το νησί που επιλέξαμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.
Συνεχίζω να σας κοιτάζω στα μάτια και να βρίσκομαι κοντά σας σε κάθε γωνιά του νησιού μας, με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος.
Οφείλω να ευχαριστήσω τον κ.Γιώργο Χατζημάρκο για την ευκαιρία που μου δίνει καθώς και την έμπρακτη επιβεβαίωση ότι στηρίζει το νέο και το δυναμικό, δείχνοντάς μου απεριόριστη εμπιστοσύνη.
Οφείλω όμως να ευχαριστήσω από καρδιάς και τον επικεφαλής της παράταξης Ισχυρή Κως, τον σημερινό Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά για την πρώτη ευκαιρία που μου έδωσε να συστηθώ στην τοπική Κοινωνία και να μετρηθώ αφενός μεν με τά καθημερινά προβλήματα αφετέρου δε με τα μεγάλα στοιχήματα, μέσα από την θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Λ.Τ. Κω, δίνοντας πλάι σε συναδέλφους και φίλους (πλέον) τους δικούς μου αγώνες.
Επιθυμώ να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά ανθρώπων που χτίζοντας απ’ το μηδέν, δημιουργούν όνειρα παράγοντας υπεραξία για τον τόπο τους.
Σεμνά. Μεθοδικά. Στοχευμένα.
Σ’ αυτό το ταξίδι που επισήμως ξεκινά σήμερα σας θέλω πλαϊ μου.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.