Χρύσα Καραγιάννη: Ξεκάθαρη η στήριξή μου στο Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων

Από admin
0 Σχόλιο

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με το προεδρείο του Πανδωδεκανησιακού Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων είχε   η Χρύσα Καραγιάννη,υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία. Ενημερώθηκε εκτενώς από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Δράκο και από τον Πρόεδρο Σωματείου Ιδιοκτητών Μinivansκ. Θέμη Ανδρέου, καθώς είχε και επικοινωνία με τον τέως Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων  για το θέμα  που προέκυψε από την εφαρμογή νέου τιμοκαταλόγου  της Fraport για χρονοχρέωση και έκδοση καρτών στάθμευσης  στο χώρο του αεροδρομίου της Ρόδου. Οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, minibus και minivans βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλη αύξηση στα κόστη των παραπάνω σε σχέση με πέρσι, αλλά κυρίως συγκρινόμενα με τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας.

Επίσης παραβρέθηκε στη γενική συνέλευση που έγινε παρουσία των μελών του σωματείου, καθώς και μελών των άλλων σωματείων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αεροδρομίου (ιδιοκτήτες Minivan και Μinibus) στην οποία κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις από την Υποψήφια Βουλευτή για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Η οικονομική επιβάρυνση που θα προκληθεί στους επαγγελματίες του κλάδου, η οποία θα έχει επίπτωση  και στην συνολική εικόνα του τουριστικού προϊόντος στο νησί, θα είναι μεγάλη.  Η κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων οι οποίες θα συμβάλλουν στην εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων είναι ο στόχος όλων μας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστήριξε η Χρύσα Καραγιάννη. Μια κυβέρνηση προοδευτική θα εφοδιάσει με τα κατάλληλα διαπραγματευτικά εργαλεία συλλόγους και φορείς σε επόμενη σειρά επαφών με την Fraport. Υποχρέωση όλων μας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η στήριξη των εργαζομένων πόσο μάλλον των σκληρά εποχικά εργαζομένων στον Τουρισμό, ο οποίος αποτελεί την ραχοκοκαλιά της οικονομία των νησιών μας. 

Τέλος η Χρύσα Καραγιάννη εξέφρασε την στήριξή της στον συνολικό προγραμματισμό δράσεων ή κινητοποιήσεων που θα αποφασιστούν  από  τα σωματεία, με στόχο την εκλογίκευση και τον εξορθολογισμό της συνολικότερης σχέσης των επαγγελματιών αυτών με την Fraport.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.