Ψηλά στην λίστα κατεδαφίσεων καταστήματα αντιδημάρχου της Ρόδου

by newsroom
0 comment

Σύμφωνα με αποκαλύψεις που έγιναν σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Κλεάνθη Λοίζου γνωστός αντιδήμαρχος κατήγγειλε ότι ο Σωτήρης Βαγιανός και τα καταστήματα του βρίσκονται πολύ υψηλά στην λίστα αυθαιρέτων τα οποία σύντομα θα κατεδαφιστούν.

Μάλιστα ο Κλεάνθης Λοίζος ανέφερε ότι ο πατέρας του Σωτήρη Βαγιανού επικοινώνησε με την εκπομπή ζητώντας να γίνει αναφορά στο θέμα και εκτεταμένη εκπομπή με πάνελ.

Μάλιστα για το θέμα των αυθαιρέτων μίλησε στην εκπομπή ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Βασίλης Περίδης.

Μάλιστα στο γενικό νόημα ο Κλεάνθης Λοίζος ανέφερε:

Εγώ νόμιζα ότι είναι δικά τους τα ακίνητα, ότι έχουν τίτλους ιδιοκτησίας,μάλιστα ο κ. Μιχάλης Βαγιανός μου ανέφερε ότι στο Φαληράκι έχουν μία επιχείρηση καθώς και υπάρχουν ακίνητα μεγάλης αξίας και είπαμε σαν εκπομπή να βοηθήσουμε στο βαθμό που σαν εκπομπή μας επιτρέπεται. Αλλά αυτό που μας δήλωσε πριν λίγα λεπτά ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ρόδου ο κ. Βασίλης Περίδης είναι ότι δεν έχουνε μερίδες που σημαίνει ότι δεν είναι ιδιοκτήτες άρα είναι καταπατητές.Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Σκυλακάκης ανέβασε το νομοσχέδιο και δεν συμπεριέλαβε μέσα αιτήματα τα οποία τους έχουνε βάλει από τη Ρόδο. Μάλιστα ο Σκυλακάκης φαίνεται ότι δεν τα έλαβε καθόλου υπόψιν και είναι προς διαβούλευση το νομοισχέδιο κανονικά. Στην παρέμβαση που έκαναν μάλιστα οι βουλευτές δεν εισακούστηκαν προς την κυβέρνηση.  Δεν υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας, που σημαίνει ότι δεν είναι δικά σας αλλά τα έχετε καταπατήσει τώρα τι ακριβώς ζητάμε, να έρθει το κράτος και να μας τα χαρίσει;

Ακούστε το ηχητικό εδώ

Η ΤΟΠΟΘΕΤΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΡΙΔΗ

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00