Όλα φτωχά στη Νέα Δημοκρατία χωρίς τον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Τελειώσανε και μείνανε μονάχοι στη Νέα Δημοκρατία. Πάνε εκείνες οι εποχές, που οι πόρτες του Rodos Palace ανοίγανε διάπλατα και ο Αντώνης έχωνε βαθειά το χέρι στην τσέπη και προσέφερε δωρεάν στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ανεπανάληπτες στιγμές.

Η Απουσία του Αντώνη Καμπουράκη έγινε αισθητή και η δυσαρέσκεια των στελεχών στα τοπικά πράγματα ήτανε εμφανής. Το κλίμα βάρυνε η ξαφνική παρουσία του Αλέξανδρου Κολιάδη. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Νέα Δημοκρατία γιατί είναι εδώ λέγανε μεταξύ τους όλοι.

Persona non grata o σημερινός δήμαρχος στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας.

Φρόντισαν όμως να μην αναφερθεί ούτε το όνομα του στην εκδήλωση. Δεν υπήρξε στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Κολιάδη καμία αναφορά.  Δεν υπήρξε αναφορά ούτε στην ιδιότητα του, ούτε στον θεσμό τον οποίο υπηρετεί.  Στην Νέα Δημοκρατία θέλανε ξεκάθαρα να τονίσουν αλλά πολύ περισσότερο ο κόσμος να καταλάβει ότι Νέα Δημοκρατία και Αλέξανδρος Κολιάδης δεν πάνε μαζί.

Όλοι μαζί χρέωσαν στον Γιάννη Παππά την απουσία του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη.

Όπως θα δείτε στο φωτογραφικό υλικό.

Ενώ αγνόησαν τον δήμαρχο που ήταν (αρχικά) απομονωμένος, στη συνέχεια για λόγους ευγενείας τον φώναξαν στο τραπέζι των υψηλόβαθμων. Διακρίνει κανείς τις εκφράσεις του προσώπου του καθενός και ιδιαιτέρως το αμήχανο χαμόγελο του ιδίου. Το σημαντικότερο όμως είναι οι παλιές δόξες της ΝΔ, όπου δωρεάν έκαναν τις εκδηλώσεις τους στο πολυτελές Rodos Palace.

Τώρα περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις!

Ήδη στο γραφείο του πρωθυπουργού τα κακά μαντάτα έκαναν την εμφάνιση τους πολύ νωρίς, με τον ίδιο να δείχνει προβληματισμένος.

Στην Ροδιακή βέβαια όλα αυτά τους πέρασαν απαρατήρητα και έπαιξαν το θέμα δίνοντας του μία άλλη διάσταση την ψεύτικη.Αντικειμενικοί στην ενημέρωση χρόνια τώρα.

Πριν

Μετά

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00