Όπλισε ο Δημήτρης Ζαννετούλης για τον Αλέξανδρο Κολιάδη στον Τάκο Υψηλάντης και Καρατζιάς.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Όπλισε και έδωσε απαντήσεις στον νεοεκλεγέν Δήμαρχο της Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη ο Δημήτρης Ζαννετούλης καλεσμένος στο ραδιόφωνο κόσμος στον Μανώλη Παπάζογλου και τον Βασίλη Χατζηιωάννου. Τα όσα καταγγέλλει ο Δημήτρης Ζαννετούλης σίγουρα προβληματίζουν και χρήζουν απαντήσεων. Ποιος δουλεύει ποιον; ποιος κοροϊδεύει ποιον;

  Τελικά τι γίνεται εδώ, ποιος τελικά λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα; Μήπως συνεχίζεται η επιχείρηση δολοφονίας της προσωπικότητας του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη; ή ο Καμπουράκης τα έχει κάνει όλα λάθος; Που είναι τελικά οι ευθύνες του κ. Κολιάδη;

Τα υπέγραφε όλα ο κ. Κολιάδης και τώρα τι; μας κουνάει το δάχτυλο σαν κάμπια που μεταμορφώθηκε σε πεταλούδα;

Ξέχασε ο κ. Κολιάδης ότι ψήφιζε ο ίδιος μαζί με το Γιώργο Υψηλάντη και τον Καρατζιά διαγραφές λογαριασμών του νερού;

Ο Μανώλης Παπάζογλου έθεσε στον Δημήτρη Ζαννετούλη τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Ο Δημήτρης Ζαννετούλης ξεκαθαρίζει:

Άκουσα και είδα την συνέντευξη του κ. Κολιάδη. Αυτά τα οποία είπε και κατήγγειλε χρησιμοποιώντας και το όνομα μου θα πρέπει να τα λέει στην παράταξη που υπηρέτησε πιστά για 3- 3,5 χρόνια. Το να συμμετέχω σε μία επιτροπή η οποία νομότυπα έκανε την δουλειά της και εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο κάποια πράγματα. Το λέω αυτό για να καταλάβει ο κόσμος ότι κανένας Ζαννετούλης δεν διέγραψε και καμία τριμελής επιτροπή δεν διέγραψε. Η τριμελής αυτή επιτροπή που υπήρχε πάντα, το επαναλαμβάνω υπήρχε πάντα ως επιτροπή επίλυσης των φορολογικών διαφορών. Και πριν τον Χατζηδιάκο και πριν τον Κουσουρνά, πάντα υπήρχε αυτή η επιτροπή η οποία εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο την μείωση ή την απόρριψη ή την τροποποίηση ενός λογαριασμού.

Θα σας πώ ότι από το 2019, έχω εδώ μπροστά μου μια καταγραφή από το 2019 και πριν αναλάβει ο Αντώνης Καμπουράκης και επί της εποχής του κ. Χατζηδιάκου έχω όλες τις αποφάσεις μέσα στο 2019 στις οποίες γίνονται μειώσεις λογαριασμών. Θα σας πώ χαρακτηριστικά ότι το 2020 και συγκεκριμένα 3-01-2020 ο κ. Γενικός Διευθυντής Γιώργος Υψηλάντης λέει στην συνεδρίαση ότι η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών συνήλθε και εισηγείται και αποφασίζει ομόφωνα, ρυθμίσεις με την υπογραφή βεβαίως και του κ. Αλέξανδρου Κολιάδη.

19 -10-2020 έπιασα την πρώτη και την τελευταία του 2020 όπου πάλι ο κ. Υψηλάντης εισηγείται και διαγράφει ή μειώνει οφειλές και βέβαια μέσα στο 2020 υπήρξαν 7 – 8 τέτοιες συνεδριάσεις. Το 2021, το 2022 είχαμε τέτοιες συνεδριάσεις. Ποτέ λοιπόν δεν έγινε αυτό που κάποιος υπονοεί ότι για πρώτη φορά έγιναν μειώσεις. Έγιναν μειώσεις με την υπογραφή του κ. Κολιάδη, με την υπογραφή του Καρατζιά που σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Κολιάδη. Άρα δεν είμαστε τώρα ούτε ερχόμαστε από μία πολιτική παρθενογένεση και καλά δεν ξέραμε δεν γνωρίζαμε. Τριάμισι  χρόνια ο κ. Κολιάδης συμμετείχε στο δημοτικό συμβούλιο και καλώς η κακώς διέγραφε ή μείωνε ή σε κάθε περίπτωση ρύθμιζε οφειλές σε αιτήματα δημοτών.

 Εγώ εκείνο που θέλω να επισημάνω ότι η ελεγκτική διαδικασία που ο ίδιος προτείνει να ισχύσει και για τις επιτροπές εκείνες που ο ίδιος συμμετείχε και ποτέ δεν διαφώνησε ούτε για τα σκουπίδια, ούτε για τις αναθέσεις. 

Τι γίνεται εδώ κύριε Κολιάδη; πρώτα τα υπογράφατε και σήμερα τα καταγγέλλετε; Με ποιο σκοπό και ποιο λόγο;

Αφήστε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00