Όταν ένα κόμμα αποκλείει ένα μέσο κ. Μπαράκα τότε το μέσο θα αποκλείσει το κόμμα.

by newsroom
0 comment

Εκεί στο Μέρα 25 δεν έχουν αντέξει τον εξευτελισμό που έχουν υποστεί στο μέγιστο βαθμό από τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αλέξη Κούγια, έχουν το θράσος να προσπαθούν να στιγματίζουν στην κοινωνία ακόμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Είναι πολύ και μεγάλη η Δημοκρατία που τους χαρακτηρίζει.

Αυτό προσπάθησε να κάνει σήμερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Μέρα 25 Θανάσης Μπαράκας στην εφημερίδα Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι η Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου έχει κόψει τα δελτία τύπου του κόμματος.

Επειδή στην ίντριγκα στο Μέρα 25 είναι πρώτοι, ξέχασε ο αγαπητός Θανάσης Μπαράκας ότι αυτός και το κόμμα που εκπροσωπεί κόψανε δίχως κανένα λόγο την Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου από τις επίσημες σελίδες τους. Με τον ίδιο τον Θανάση Μπαράκα να βρίσκει ένα κάρο ψέμματα να πει στον εκδότη της.

Κ. Μπαράκα όταν θα βγείτε να ζητήσετε την ψήφο του λαού απαντήστε μας στα εξής.

Ας βρει το κουράγιο ο κ. Μπαράκας να βγεί δημόσια και να πεί ότι με παρότρυνση φίλου του δημοσιογράφου έκοψε την Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου από όλες τις επίσημες σελίδες του Μέρα 25.

Ας βρεί το κουράγιο ο κ. Μπαράκας να βγει δημόσια και να μας πει γιατί μετέφερε ιδιωτική συνομιλία του εκδότη της Πρώτης Έκδοσης Δωδεκανήσου σε φίλο του δημοσιογράφο.

Ας βγει ο κ. Μπαράκας να μας πει την κρυφή του συμφωνία με φίλο του δημοσιογράφο να χτυπάει πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους γιατί δεν δίνουν διαφήμιση στον φίλο του δημοσιογράφο.

Όταν απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα ας έρθει να του πούμε τους λόγους που κόπηκε από την Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news