Ύπουλες επιθέσεις Διακοσταματίου στον Βάιο Καλοπήτα.

Από admin
0 Σχόλιο

Εδώ και πολλές ημέρες ο Σάββας Διακοσταματίου και οι συνεργάτες του έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα εξόντωσης και παραπληροφόρησης εναντίον του υποψήφιου Δημάρχου Ρόδου Βάιου Καλοπήτα. Οι τακτικές που χρησιμοποιούν είναι απαράδεκτες και αθέμιτες.

Να πούμε ότι ο Ροδιακός Λαός θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει ανάγκη έναν δήμαρχο που αρχικά δεν κρατάει τον λόγο του. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Να θυμίσουμε ότι ο Μανώλης Σαββής εξαρχής είχε κάνει λόγο για μία παράταξη που δεν σεβάστηκε τις διαδικασίες και δεν είπε την αλήθεια στους ψηφοφόρους της. Εμείς πάντως ακόμα περιμένουμε να δοθεί στην δημοσιότητα εκείνη η περιβόητη δημοσκόπηση.

Οι συνεργάτες του Διακοσταματίου προσπαθούν μέσα στον ωκεανό απελπισίας που βρίσκονται να ψάξουν να βρουν μαλλιά να πιαστούν για να μην πνιγούν. Αυτό το κάνουν βάζοντας στο κάδρο με ψέμματα τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου Βάιο Καλοπήτα. Όπου σταθούν και βρεθούν μεταμορφώνονται σε Φώσκολους και γράφουν σενάρια που δεν τα έχει φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Βέβαια δεν είναι κρυφό ότι στενότατος συνεργάτης του Διακοσταματίου έχει δημιουργήσει πληθώρα σελίδων στα social Media προκειμένου είτε επώνυμα είτε ανώνυμα να συκοφαντεί.

Ποια είναι η πραγματικότητα όμως;

Ο Καλοπήτας είναι ένα σημαντικό στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ο ίδιος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του Νίκο Ανδρουλάκη και είναι δεδομένο ότι μιλάει απευθείας μαζί του δίχως μεσάζοντες.

Να μην σας φανεί καθόλου περίεργο αν ο Καλοπήτας ξαφνικά έχει την στήριξη από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Καλοπήτας δεν είναι τυχαίος και αυτό η παράταξη του Διακοσταματίου λίγο πριν διαλυθεί αυτό θα το καταλάβει καλά. Θα το νιώσει. Γράφουμε θα διαλυθεί διότι είτε θα συμπράξει με άλλον υποψήφιο χωρίς να είναι αρχηγός ο Διακοσταματίου είτε λίγο πριν το φινάλε θα συμπράξει με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φτάνουν τον Καλοπήτα σε κανένα απολύτως επίπεδο. Για αυτό τον λόγο βγάζουν σενάρια και χολή σε καθημερινή βάση.Τίποτα από όσα ακούμε να διαδίδονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχουν μοναδικό σκοπό να τον αποδυναμώσουν.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.