Δευτέρα 13 Μαΐου 2024
Η σχετική ανακοίνωση του Μιχάλ Καβουκλή
Σήμερα μου έγινε η μεγάλη τιμή να προεδρεύσω και συντονίσω την Εναρκτήρια Τελετή της Γενικής Συνέλευσης της FEVR (Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Οργανώσεων Τροχαίων Ατυχημάτων), την οποία φιλοξενεί στη Ρόδο η Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Προέδρου της Ελένης Καρύδη, με την ιδιότητα μου του Προέδρου του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο The House of Europe in Rhodes και αυτής του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Εκπαίδευση και την Κατάρτιση EUNET.
Μετά το καλωσόρισμα από την κα Ελένη, χαιρέτησαν ο Πρωτοσυγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, π..Θεωνάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, κος Γιάννης Κρητικός.
Κεντρική ομιλήτρια η Ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά που ήρθε στη Ρόδο για το σκοπό αυτό.
Τον τελικό λόγο είχε ο απερχόμενος πρόεδρος της FEVR, Filippo Radi.
Το έργο που επιτελείται από την Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. ΡΟΔΟΥ είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αφορά τις ζωές καθε οδηγού, επιβάτη και πεζού. Μην το ξεχνάμε ποτέ.
Ευχαριστώ την κα Καρύδη και το Δ.Σ. της ΕΥΘΥΤΑ για αυτήν την μοναδική τιμή και την εμπιστοσύνη. Οσο μπορώ και σαν Μιχάλης, και σαν Πρόεδρος του Σπιτιού της Ευρώπης, θα είμαι δίπλα τους.

Όλα τα δικαιώματα δεσμευμένα. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του ή η αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς άδεια του εκδότη. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Exit mobile version