Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Απασφάλισε ο Νίκος Γερονικόλας στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και δεν δίστασε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αφήσει εκτεθειμένο το δήμαρχο της Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Γερονικόλας βγάζει από την θήκη το μαχαίρι και κόβει τους γόρδιους δεσμούς.

Γράφει ο Νάσος Ρόγκας

Η προσπάθεια του Δημάρχου Αλέξανδρου Κολιάδη να δικαιολογήσει το ατόπημα του Καλοπήτα που τελικά τον οδήγησε στο να εκπέσει από το αξίωμα του λειτούργησε εντελώς ανάποδα και τον απογύμνωσε. Ο κ. Κολιάδης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είπε ψέματα αλλά ως γνωστό το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Απευθυνόμενος στον Αντώνη Καμπουράκη και τον Νίκο Γερονικόλα τους κατηγόρησε ότι προεκλογικά πριν κλείσουν οι συνδυασμοί τους είχαν κάνει και οι δύο ραντεβού  με τον Καλοπήτα προκειμένου να συμπράξει μαζί τους. Τόνισε ότι τότε προφανώς και δεν τους απασχόλησε αν ο Καλοπήτας είχε ή όχι το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα.

Η απάντηση χαστούκι προς το δήμαρχο ήρθε όταν έλαβε το λόγο ο Νίκος Γερονικόλας τονίζοντας του ότι εγώ σαν υποψήφιος δήμαρχος δεν ζήτησα ποτέ μου να συζητήσω είτε με εσάς είτε με τον Καλοπήτα. Έγινε το ακριβώς αντίθετο. Εσεις κ. Δήμαρχε μαζί με τον Καλοπήτα ήρθατε στο γραφείο μου ζητώντας μου να συνεργαστούμε.

Θα ήθελα να παρακαλέσω μέσα στην αίθουσα να λέτε αλήθειες.  Ο Δήμαρχος αποχώρησε από την αίθουσα διότι όπως ανέφερε είχε ανάγκη να κάνει ένα τσιγάρο χωρίς να δώσει απάντηση στον Νίκο Γερονικόλα.

Το Νίκο Γερονικόλα επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Ζαννετούλης.

Όλα τα δικαιώματα δεσμευμένα. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του ή η αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς άδεια του εκδότη. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Exit mobile version