Κυριακή 12 Μαΐου 2024
Ο Ελ Κααμπί "έκοψε τον αέρα" της Άστον Βίλα και άνοιξε νωρίς το σκορ για τον Ολυμπιακό

Στο μέσο που εξυπηρετεί από την προεκλογική περίοδο την παράταξη του κ. Κολιάδη,την εφημερίδα Ροδιακή με την δημοσιογράφο της σιωπής που γέλαγε όταν έπαιρνε συνέντευξη από τον δήμαρχο, επέλεξε ο Βάιος Καλοπήτας για να δώσει απαντήσεις για τους λόγους που έχασε την θέση του στο δήμο της Ρόδου.

Ο Νόμος για όλους όσους έθεσαν υποψηφιότητα στις εκλογές ήταν ξεκάθαρος. Από 31-12-2022 έπρεπε οι εταιρείες του να φύγουν από το όνομα του και μέχρι το τέλος των εκλογών να μην συνδέετε μαζί τους. Ο κ. Καλοπήτας συνέχιζε να λαμβάνει χρήματα από τον Δήμο της Ρόδου και τον Αντώνη Καμπουράκη και κάπου εκεί ένα μήνα πριν τις εκλογές, αφού παρέλαβε από το Δήμο γύρω στις 86.000 ευρώ ενώ δεν είχε το δικαίωμα αφού ήταν υποψήφιος όπως ο νομοθέτης ορίζει, θυμήθηκε να μεταβιβάσει τις εταιρείες του.

Ο ίδιος δεν έχει καταλάβει ότι ο νόμος είναι νόμος και ότι εκείνος δεν είναι υπεράνω του νόμου. Μάλλον μόνο οι δικαστές κατάλαβαν ότι ο κ. Καλοπήτας δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές για αυτό και του έδειξαν την έξοδο από το Δήμο της Ρόδου.

Σήμερα λοιπόν κατηγορεί τον Αντώνη Καμπουράκη ενώ ήταν σιωπηλός όταν ο Δήμος Ρόδου του έδινε χιλιάδες ευρώ.

Φτηνές δικαιολογίες από τον Βάιο Καλοπήτα που δεν του ταιριάζουν και η προσπάθεια να βαφτίσει ο ίδιος το ψάρι κρέας ξεπερνούν κάθε λογική σε σημείο που αγγίζουν την παράνοια.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξη του ο κ. Καλοπήτας αναφέρει: Όταν έλαβα την τελική μου απόφαση να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, αποχώρησα από την εταιρεία που συμμετείχα ώστε να μην συντρέχει κανένα κώλυμα εκλογιμότητας ή ασυμβίβαστου.

Ο ίδιος αποχώρησε από τις εταιρείες του τον Αύγουστο του 2023 και όχι στις 31-12-2022 όπως ο νόμος ορίζει. Τον κ. Καλοπήτα τον ενδιαφέρει ποιος ή ποια τον κατάγγειλε και πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα για ακόμα μία φορά.

Ας το καταλάβει λοιπόν ότι πάνω από το νόμο δεν είναι κανένας ούτε καν αυτός.

Όλα τα δικαιώματα δεσμευμένα. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του ή η αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς άδεια του εκδότη. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Exit mobile version