Κυριακή 12 Μαΐου 2024
Ο Ελ Κααμπί "έκοψε τον αέρα" της Άστον Βίλα και άνοιξε νωρίς το σκορ για τον Ολυμπιακό

Με την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου στο δήμο της Ρόδου, είδαμε τον κ. Κασάπη πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, σαν την βρεγμένη γάτα να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Δεν ήξερα, δεν κατάλαβα, έχει γίνει παρεξήγηση μας είπε.Νόμιζα πώς αλλά παρανόησα. Αλήθεια τώρα;  Πόσο χρονών είστε κ. Πρόεδρε για να βγαίνετε αμετανόητος δίχως τσίπα ντροπής επάνω σας, να μας πείτε ότι δεν καταλάβατε και ότι έχει γίνει παρεξήγηση; τι είστε κανένα πεντάχρονο που δεν του κάνανε το χατήρι και πείσμωσε;

Γράφει ο Νάσος Ρόγκας

Ο ίδιος δεν τήρησε και δεν σεβάστηκε ούτε τον ίδιο τον θεσμό τον οποίο εκπροσωπεί. Αντίθετα παραβίασε όλους τους κανόνες και τους ποδοπάτησε. Δεν ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου ως όφειλε, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού την γραμμή την οποία και έπρεπε να ακολουθήσουν πριν εκδώσει το κατάπτυστο δελτίο εναντίον του Αντώνη Καμπουράκη.

Μόνος τους αποφάσισε, μόνος του έπραξε και στην συνέχεια μας είπε δεν κατάλαβα.

Ο κ. Κασάπης δεν βρήκε το κουράγιο να παραιτηθεί από την θέση του, δεν βρήκε το κουράγιο να δώσει στην δημοσιότητα ένα νέο δελτίο τύπου και να εκφράσει την συγνώμη του στον Αντώνη Καμπουράκη.

Το δελτίο τύπου ο Κασάπης δεν το έγραψε εκείνος, του το δώσανε έτοιμο και χρεώθηκε την πίκρα και τον παραλογισμό για την πτώση του Καλοπήτα. Όταν κατάλαβαν την γκάφα που έκαναν ήταν αργά για δάκρυα Στέλλα.

Η κοινωνία βλέπει κ. Κασάπη. Κρίνει και αξιολογεί. Εσείς πήρατε μηδέν εις το πηλίκον και εμείς νιώσαμε αηδία για τα γραφόμενα που κάποιοι σας πάσαραν και τα κάνατε δικά σας.

Άξιος ο μισθός σας και ο παραλογισμός σας.

Όλα τα δικαιώματα δεσμευμένα. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του ή η αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς άδεια του εκδότη. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Exit mobile version