Τα γραφεία της ΚΑΙΡ και της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Κουνάκης

Από admin
0 Σχόλιο

Τα γραφεία της ΚΑΙΡ και της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Κουνάκης στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί. Ο κ. Κουνάκης συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της ΚΑΪΡ Λευτέρη Ζαμπελάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δημήτρη Γεωργαλή και τον Γενικό Διευθυντή της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Δημήτρη Καραγιάννη.

Τα μέλη της διοίκησης ενημέρωσαν τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η εταιρεία, όπου στην παρούσα φάση τελεί υπό καθεστώς εκκαθάρισης λόγω της συσσώρευσης χρεών.

Ο κ. Γεωργαλής επισήμνε ότι ο μόνος τρόπος για να βοηθηθεί η εταιρεία είναι να υπάρξει πολίτικη βούληση, ενώ ο κ. Ζαμπελάκης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι από τότε που ανέλαβε η PQE,  η εταιρεία εκκαθάρισης, η διοίκηση έχει περιορισμένες αρμοδιότητες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αμφότεροι επισήμαναν την έλλειψη ενδιαφέροντος, από πλευράς των Δωδεκανήσιων Βουλευτών για τη δρομολόγηση λύσεων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε η έλλειψη πολιτικής βούλησης από τους Δωδεκανήσιους βουλευτές, όπου αντί να ασκήσουν πίεση με τη δύναμη της ψήφου τους προς πάσα κατεύθυνση παρέμειναν για ακόμη μια φορά θεατές όταν την ίδια στιγμή όσοι είναι πρόθυμοι να συνδράμουν, αδυνατούν.

Οι κ.κ. Ζαμπελάκης και Γεωργαλής εστίασαν στις προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από πλευράς τους, για την εξυγίανση της εταιρείας και απέδωσαν επιτυχώς σε αρκετά σημεία. Ωστόσο, όπως ανέφεραν δεν αναμένουν καμία αναγνώριση καθώς ακόμα “μαζεύουν τα σπασμένα προηγούμενων ετών”. “Θα πρέπει κάποια στιγμή να εκλεγεί κάποιος που γνωρίζει τα προβλήματα και τις ανάγκες της εταιρείας και που θα είναι διατεθειμένος να παλέψει για το μέλλον της ” επεσήμαναν.

Ο κ. Καραγιάννης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συρρίκνωση του ζωικού κεφαλαίου και στο κομμάτι που αφορά στη γεωργία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους λάθους χειρισμούς που οδήγησαν την εταιρεία στην τωρινή της κατάσταση.

Ο Παναγιώτης Κουνάκης αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και τις ανησυχίες των μελών της διοίκησης, δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθεια και θα αγωνιστεί για την επίτευξη των στόχων τους. “Ως σήμα κατατεθέν της Ρόδου, η ΚΑΙΡ αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό της παράδοσης και της ιστορίας του τόπου μας και πρέπει με κάθε κόστος να βρεθεί τρόπος προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή και βιώσιμη” δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.