Όπως ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, «η κυβέρνηση συμφωνεί στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής στις 22 Αυγούστου και τον ορισμό της συζήτησης αυτής εντός εκείνης της εβδομάδας».

«Δεν αρκεί πια ο κ. Μητσοτάκης να ανακοινώσει πως θα παραιτηθεί. Πρέπει να παραιτηθεί από πρωθυπουργός.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πολίτες ο κ. Ευστρατίου ενημερώθηκε Κυριακή βράδυ και Δευτέρα πρωί έστειλε συνεργείο.

διαίτερα συγκινημένος έλαβε την διάκριση ο κ. Δασκαλαντωνάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Ευγένιο και τους Ιεράρχες του νησιού.

Εσείς που είστε να βοηθήσετε την τοπική επιχειρηματικότητα, τους τουρίστες αλλά τους κατοίκους που μένουνε για ώρες μέσα στα αυτοκίνητα τους;

Η σύμβαση ορίζει συγκριμένες προϋποθέσεις στην εφαρμογή του νόμου για την διευθέτηση του χρόνου εργασίας, που έτσι και αλλιώς έχει ψηφιστεί παρά τις δικές μας αντιδράσεις

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Ας μην ξεχνάμε το δεδομένο, ότι ο τελικός κριτής των κυβερνητικών χειρισμών είναι ο λαός που εκφράζεται στην κάλπη.

Η σχετική ανακοίνωση του Νίκου Φανιού Καλωσορίζουμε την κυρία Βιολέττα Στυλιανού που ανέλαβε υπηρεσία στο τμήμα υποστήριξης του Νοσοκομείου Καλύμνου. Της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο της.

Στο νησί της Κώ θα αρχίσει σε λίγες ημέρες να εκπέμπει ο ραδιοφωνικός σταθμός Real Voice 99.5.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Δεν αρκεί πια ο κ. Μητσοτάκης να ανακοινώσει πως θα παραιτηθεί. Πρέπει να παραιτηθεί από πρωθυπουργός.

Ζήτησα από τον κ. Τασούλα να ανταποκριθεί στο αυτονόητα δημοκρατικό του καθήκον να διευκολύνει να ασκηθούν το συντομότερο όλες οι αρμοδιότητες της νομοθέτησης και του κοινοβουλευτικού ελέγχου και εκτάκτως να ορίσει προ ημερησίας συζήτηση.

Ενα ακόμα έργο, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κοσκινού Ρόδου, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής του, χρειάστηκε αύξηση προϋπολογισμού για την ολοκλήρωση του, από 1,18 σε 1,34 εκ. ευρώ.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα είδε έναν πρωθυπουργό να μη λέει απολύτως τίποτα στο διάγγελμά του

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

διαίτερα συγκινημένος έλαβε την διάκριση ο κ. Δασκαλαντωνάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Ευγένιο και τους Ιεράρχες του νησιού.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Χρήστος Ευστρατίου βρέθηκε στην παράδοση – παραλαβή της Διοίκησης Α ΜΑΚ

Η Διεθνής Ένωση Συνεδρίων και Συνεδρίων (ICCA) δημοσίευσε νέα στοιχεία σχετικά με τον τρόπο που η πανδημία επηρέασε τον κλάδο των συνεδρίων το 2021.

Μέχρι τις 31 Ιουλίου επισκέφθηκαν τα νησιά 3εκ. διεθνείς επισκέπτες, αγγίζοντας το σύνολο της περσινής τουριστικής περιόδου 

MEDIA NEWS

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Εργαζόμενοι χτυπάνε την κάρτα τους στις οκτώ ώρες εργασίας και συνεχίζουν να εργάζονται», καταγγέλλει συγκεκριμένα το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις του Ομίλου Σκλαβενίτης στη Βόρεια Ελλάδα

Τα δίκτυο καταστημάτων της Carrefour αναπτύσσεται στην Ελλάδα από την Retail and More, θυγατρική του Ομίλου Globalsat – Teleunicom, η οποία και ανέλαβε, μετά από σχετική συμφωνία με τη γαλλική εταιρεία, την επάνοδο της Carrefour στην Ελληνική αγορά.

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ επικεντρώνει, κατά κύριο λόγο, τη δράση της στην λειτουργία και διαχείριση των πολυτελών ξενοδοχείων που βρίσκονται υπό τον ιδιοκτησιακό της έλεγχο.

Μέσα από τον θεσμό World’s Best Awards οι αναγνώστες του Travel+Leisure, βραβεύουν προορισμούς και εταιρίες που αποτελούν παράδειγμα αριστείας στον ταξιδιωτικό κλάδο.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ειδικότερα, ο βρετανικός αερομεταφορέας δεν θα δέχεται νέες κρατήσεις μέχρι και τις 8 Αυγούστου, ενέργεια η οποία οφείλεται στην επιβολή από το Heathrow ανώτατου ορίου ημερήσιου αριθμού επιβατών.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο, σημειώθηκε σημαντική μείωση στην προμήθεια προϊόντων καθημερινής χρήσης, όπως τα φρέσκα αρτοσκευάσματα

Ένα απίστευτο περιστατικό με έναν «άτακτο» εφημέριο, έφερε στο προσκήνιο η «Mirrror».

Την «σκυτάλη» της… ταλαιπωρίας πήρε στη συνέχεια το Λονδίνο, καθώς επικράτησαν σκηνές χάους και ακυρώσεων πτήσεων στα βρετανικά αεροδρόμια

ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Πρόκειται για πρωτοβουλίες που συγκεντρώνουν τη μέγιστη δυνατή συναίνεση καθώς δεν νομίζω πως υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα ήταν αντίθετος με την προσπάθεια τούς, εξάλλου γι’αυτό τούς ψήφισε ο λαός για να αντιμετωπίζουν και να επιλύουν τα θέματα και προβλήματα του.

Η αλαζονεία είναι εξουσιαστική συμπεριφορά. Αυτό είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο.

Τον Αύγουστο θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις των ανθρώπων εκείνων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα.

Θα έχετε διαπιστώσει, ότι δεν δημοσιεύω συκοφαντικά, αρνητικά ή απαξιωτικά σχόλια για τους πολιτικούς μας, γιατί νομίζω ότι έτσι προστατεύω την ίδια την δημοκρατία.

ΠΡΩΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει στη μεγάλη μουσική οικογένειά της την Ρία Ελληνίδου, μία από τις πιο ταλαντούχες λαϊκές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, με χαρακτηριστική χροιά και εντυπωσιακή παρουσία.

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε σε κλίμα χαράς, παρουσία του team της εταιρείας. 

Το «Πως Την Έχεις Δει» είναι ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο με τη μοναδική και γεμάτη ψυχή ερμηνεία του καταξιωμένου Γιάννη Πλούταρχου.

Το no1 συγκρότημα της χώρας, κάθε τραγούδι του οποίου κατακτά την κορυφή του ραδιοφωνικού airplay

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news