Αχάριστοι, ε! αχάριστοι. Σας δώσαμε νοσοκομείο και ζητάτε και παθολόγο

by newsroom
0 comment

Ακούς εκεί να διαμαρτύρονται γιατί ο τελευταίος παθολόγος που ήρθε στο νοσοκομείο μας για 15 ημέρες έφυγε και από την 1η Ιουνίου δεν υπάρχει άλλος.

Άσε που και αυτοί που έρχονται, οι άνθρωποι κουρασμένοι από το μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών, κάνουν το ωράριο τους και τις άλλες ώρες το νοσοκομείο μένει κενό.

Αγκομαχούν όλα τα νοσοκομεία της χώρας. στα νησιά η κατάσταση είναι η χειρότερη από ποτέ. Και εμείς εδώ ζητούσαμε νέο νοσοκομείο!!

Κανένας από τους κυρίους που τον υποδέχτηκαν δεν κατάλαβε τι συμβαίνει στην υγεία. Κανένας δεν άκουσε για ΣΔΙΤ. Κανένας δεν πήρε χαμπάρι που το πάει ο Μητσοτάκης με τους ιδιώτες.

Και φυσικά κανένας δεν είπε ΣΤΟΠ κύριοι. Δεν σας πιστεύουμε. Φτιάξτε πρώτα το ΕΣΥ. Φέρτε πρώτα γιατρούς και νοσηλευτές. Δημιουργήστε στα νοσοκομεία μας συνθήκες αξιοπρέπειας, αξιοκρατίας και σεβασμού στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Φτιάξτε σύγχρονα μικροβιολογικά, ογκολογικά και ακτινολογικά δημόσια εργαστήρια. Και μετά ελάτε να μας πείτε για νέα νοσοκομεία.

Κανένας από όλους αυτούς δεν είδε το άδειο κτήριο της Αντιμάχειας. Κανένας δεν είδε ότι τα 80 ολοκαίνουργια κτηριακά συγκροτήματα των Κέντρων Υγείας της χώρας δεν έχουν γιατρούς. ότι έγιναν για τους εργολάβους και όχι για την υγεία των ανθρώπων.

Διαμαρτύρεστε: Ακόμα και για πονοκέφαλο πάτε στην Αθήνα!! Για ποιό λόγο. Σας υποσχεθήκαμε νέο νοσοκομείο αχάριστοι ε΄ αχάριστοι….

ΚΩΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news