Άδειασε την Παυλάκη ο Καρίκης. Σωστά πιέζει ο Skyrodos.

by newsroom
0 comment

Σχετικά με τα δημοσιεύματα σε βάρος όσων άσκησαν κριτική για την αυθαίρετη κατασκευή στη Γλύστρα ο κ. Καρίκης τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό SKYRODOS.

«Ούτε καν θέλω να βλέπω τέτοια δημοσιεύματα.Όποιο μέσο πάει προς αυτή την πορεία δεν έχει μέλλον. Η δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ κρίνεται από την πορεία τους. Τέτοιες πορείες είναι καταδικασμένες. Όλες οι απόψεις πρέπει να βγαίνουν στον αέρα. Εμείς πολλές φορές διαφωνούμε . Η άποψη μου όμως βγαίνει ξεκάθαρα στον αέρα. Αλλοίμονο αν δεν έχουμε και κριτική για όλα όσα γίνονται . Σωστά πιέζει ο Sky προς όλες τις κατευθύνσεις να εφαρμοσθεί η νομιμότητα. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να πιέζουν. Οι έχοντες τις αρμοδιότητες όμως τι κάνουν; Αν είχα την αρμοδιότητα και τα μηχανήματα θα έκανα αυτό που πρέπει. Όμως το νομοθετικό καθεστώς είναι χαλαρό και όλοι καθυστερούν. Κάθε φορά αυτό λέω και κάθε φορά δικαιώνομαι», τόνισε ο κ. Καρίκης.

Εμείς συμπληρώνουμε ότι η μόνη που ασκεί άσχημη κριτική στον Μαρτίνη είναι η κ. Παυλάκη.Έχει τώρα να γράψει κάποιο κατάπτυστο κείμενο να καταδικάσει και τον Καρίκη;Και να τις υποσχεθούμε ότι η συνέχεια των αποκαλύψεων θα είναι συναρπαστική.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news