Αυτόν τον τουρισμό θέλουμε στην Ρόδο; Μπράβος στην Τσαμπίκα έδιωξε λουόμενη

by newsroom
0 comment

Ονομάζομαι Καλλιρρόη ( Τα στοιχεία της καταγγέλουσας είναι στην διάθεση μας) με φωνάζουν Ρούλα είμαι στο νησί επισκέπτρια για 18η συνεχόμενη χρονιά έχω συγγενείς εδώ μου αρέσει πάρα πολύ το νησί  και έρχεται μαζί μου σχεδόν όλη η οικογένεια.

Φέτος η κόρη μου με την οικογένειά της, εγώ και η μητέρα μου, πήγαμε όπως κάνουμε κάθε φορά στην παραλία Τσαμπίκα τα κρεβάτια των ομπρελών ήταν κυριολεκτικά στο κύμα βρήκαμε λίγη βρεγμένη άμμο να αφήσουμε τα πράγματα μας.

Μετά από 5 λεπτά έρχεται ένα κοριτσάκι και μου λέει παρακαλώ πολύ να πάρετε τα πράγματα σας και να πάτε πιο πέρα εμποδίζεται τους λουόμενους να βλέπουν την θάλασσα .έκανα λοιπόν τις εξής ερωτήσεις..

1) είναι ιδιωτική πλαζ;

2)τα κρεβάτια έχουν 5 μέτρα απόσταση από την παραλία;

3) ποιος διατάζει να φύγω;

μου απαντά

δεν γνωρίζω ο υπεύθυνος είπε να φύγετε σας το λέω ευγενικά. Προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο το λιμενικό διότι δεν ήξερα ποιος έχει δικαιοδοσία στο θέμα,δεν το σήκωνε κανείς επέμενε μιλούσαν,σε λίγο έρχεται ένας μελαμψός φουσκωτος και λέει σας είπε η κοπέλα να φυγεται να πάτε πιο κει δεν καταλαβαίνετε;

Εν τω μεταξύ ειμασταν μέσα στην θάλασσα ο γαμπρός μου τότε εκνευρίστηκε και για να μην πιαστούν στα χέρια λέει ας φύγουμε στην διαδρομή απαντά το λιμενικό. Λέω το πρόβλημα και μου απαντά δεν έχουμε εμείς δικαιοδοσία αλλά η αστυνομία.

Παίρνω την αστυνομία και μου απαντούν πως όλα αυτά είναι παράνομα και έπρεπε να πάρω τηλέφωνο εκείνη την στιγμή να μην φύγω και να περιμένω περιπολικόακριβώς το ίδιο περιστατικό την επόμενη στην παραλία Γλυστρα.

Και εγώ σαν επισκέπτης ερωτώ.

Τα χρήματα του Έλληνα δεν πιάνουν τόπο; Εγώ δεν ήθελα ομπρέλα γιατί μόλις βγαίναμε από την θάλασσα θα πηγαίναμε στο κατάστημα του βλάκα που μας έδιωξε και θα τα ακουμπαγαμε κανονικά.Γιατί από την ομπρέλα θα έπαιρνε 12€?15€?20€???

Από το φαγητό για 7 άτομα θα έπαιρνε 100€ άρα ; Τι συμβαίνει; Μόνο οι ξένοι τουρίστες είναι άξιοι προσοχής;

Οι Έλληνες; έκανα αυτό το παράπονο στο “τα στραβά της Ρόδου” φυσικά δεν εγκρίθηκε η ανάρτηση και την επόμενη κατάλαβα γιατί.Επειδή παντού αλλά παντού έγιναν γεράκια. λυπάμαι πάρα πολύ γιατί αγαπώ πολύ το νησί και βλέπω ότι παραπαίει.

Ελπίζω ορισμένοι να το προστατέψετε είναι κρίμα να χαθεί το διαμάντι που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε. και εγώ από νησί έρχομαι από την πολύπαθη Εύβοια  έχω το δικαίωμα να κάνω διακοπές και να με σέβονται.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που δείξατε σημασία σε ότι έγραψα.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news