Αυτούς βάζει να παίζουν μπάλα ο Αντώνης Καμπουράκης

by newsroom
0 comment

Με αρκετούς αντιδημάρχους η Πρώτη Έκδοση έχει έρθει σε αντιπαράθεση και έχει κάθετα διαφωνήσει μαζί τους. Η τριάδα λοιπόν που έχει και εμπιστεύεται ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης. Τρεις Αντιδήμαρχοι που σηκώνουν στις πλάτες τους το βάρος της ευθύνης και αναδεικνύουν το έργο του Δήμου.

Ιωάννης Καμπούρης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και πλέον Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Καλείται πλέον από το νέο του πόστο να “σπάσει αυγά” και να τα βάλει με κατεστημένα πολλών ετών. Δεν συγκρουστήκαμε ποτέ μαζί του.

Ένας άνθρωπός που το μέσο μας εκτιμάει γιατί είναι αληθινός, δεν έχει τίποτα άλλο να δείς εκτός από αυτο΄που ο ίδιος σου δείχνει.

Δημήτριος Τσίκκης, ως πρόεδρος των συγκοινωνιών Ρόδου, ΔΕΣ ΡΟΔΑ. Υπό την δική του Προεδρεία αναβαθμίστηκαν οι αστικές συγκοινωνίες του νησιού.

Και πάμε στον Αντιδήμαρχο Στέφανο Δράκο. Όχι απλά έχουμε συγκρουστεί, πιάτο για πιάτο δεν έχει μείνει όρθιο. Στην κυριολεξία όμως.

Κατά την δική του Αντιδημαρχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση ανακατασκευής του Εθνικού Θεάτρου της Ρόδου, ένα ζήτημα που ταλανίζει χρόνια την τοπική κοινωνία, εκπονώντας τη μελέτη για την ανακατασκευή του.

Αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Και ευχόμαστε επί δικής του αντιδημαρχίας να παραδώσει ένα στολίδι στο νησί.

Για τα υπόλοιπα μάλλον θα σπάσουμε πολλά πιάτα ακόμα. Στέφανε τα πλατανάκια καθάρισε τα χθές. Εκεί θα μας βρεις απέναντι. Ξεκίνησαν να έρχονται οι καταγγελίες. Έχεις χρέος να το καθαρίσεις.

Η Ρόδος όμως έχει τον καλύτερο και το μέσο μας διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί του. Άξιος μέχρι και για δήμαρχος. Θεωρώ ότι όταν ο Αντώνης Καμπουράκης αποφασίσει να αποσυρθεί πρέπει να πάρει το δαχτυλίδι.Είναι ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Νικόλαος Καραμαρίτης,Τηλέμαχος Καμπούρης, Κωνσταντίνος Ταρασλιάς παράγουν πολύ σημαντικό έργο. Οι υπόλοιποι στον πάγκο έχει ό καιρός.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news