Αλλάζουν τα πάντα σε εστίαση και γήπεδα.

by newsroom
0 comment

Πράσινο φως για την άρση επιπλέον περιοριστικών μέτρων αναμένεται να ανάψει η επιτροπή των Ειδικών που θα συνεδριάσει εντός της επόμενης εβδομάδας.

Οι αποφάσεις θα αφορούν την εστίαση αλλά και την αύξηση των θεατών στα γήπεδα και αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τις 21 Φεβρουαρίου.

Στόχος, άλλωστε της κυβέρνησης είναι να επανέλθει η κανονικότητα σε όλους τους χώρους και δεν αποκλείεται στις αρχές Μαρτίου να μην ισχύει κανένας περιορισμός, με μοναδική εξαίρεση τη χρήση μάσκας.

Σήμερα η παρουσία των φιλάθλων ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας του εκάστοτε γηπέδου, με ανώτερο αριθμό σε κάθε περίπτωση τους 1.000 φιλάθλους. Πλέον το ποσοστό θα ανέβει στο 50% της χωρητικότητας του εκάστοτε γηπέδου.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στα γήπεδα θα αφορά τους εμβολιασμένους και μόνο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι θεατές στις εξέδρες των γηπέδων θα πρέπει να φορούν μάσκες.

Τι αλλάζει στη διασκέδαση

Μετά την απελευθέρωση του αριθμού των καθήμενων ανά τραπέζι οι ειδικοί αναμένεται να επιστρέψουν και τη διασκέδαση σε ορθίους.

Η είσοδος σε εστίαση και χώρους διασκέδασης θα γίνεται επίσης αποκλειστικά και μόνο σε εμβολιασμένους με την υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Τις σχετικές ανακοινώσεις, μάλιστα, εφόσον η επιτροπή πει το «ναι» αναμένεται να κάνει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news