Ανακοίνωσε την διάλυση της ΠΑΕ Ρόδος ο Αντώνης Μαρτίνης

by newsroom
0 comment

Του Γιάννη Κουμέντου

in12.gr

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο μεγαλομέτοχος της Ρόδου Τώνης Μαρτίνης ,στην οποία δεν κληθήκαμε, αλλά ενημερωθήκαμε πλήρως για όσα ειπώθηκαν . Το ποιο σημαντικό από όλα είναι οτι ανέφερε πως αποχωρεί πλήρως από τον οργανισμό που λέγεται Ρόδος τόσο στην επαγγελματική ομάδα όσο και από τον ερασιτέχνη. Μάλιστα  δε κάλεσε όποιοι ενδιαφέρονται να αρχίσουν να κάνουν κινήσεις για να πάρουν την διοίκηση στα χέρια τους.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχει βάλει ένα εκατομμύριο ευρώ στον σύλλογο , αλλά δεν ανέφερε γιατί άφησε απλήρωτους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποχώρησαν . Για αυτό το θέμα τόνισε ότι φταίει μάνατζερ ο οποίος ήταν και ο υποκινητής για να αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές  ώστε να βρεθεί σε δύσκολη θέση η Ρόδος .

Ακόμα μίλησε ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει περαιτέρω την ομάδα αλλά την ίδια στιγμή δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ομάδα του τοπικού και μέσα σε τρία χρόνια θα την οδηγήσει στην Σούπερ Λίγκα 2 με προπονητή τον Κουρμπανά. Σίγουρα κάτι που δεν έχει εξήγηση από την μια να λες ότι δεν στηρίζεις οικονομικά την ομάδα και από την άλλη ότι θα αποκτήσεις και φυσικά θα ξοδέψεις χρήματα σε μια άλλη για να την οδηγήσεις στην ανώτερη κατηγορία δημιουργεί απορίες και ερωτηματικά.

Τόνισε ότι υπάρχει πρόεδρος άλλης ομάδας από την Ρόδο ο οποίος δεν τον θέλει στην Γ εθνική και για αυτό το θέμα θα επανέλθει με νέες δηλώσεις του μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ανακοίνωσε ότι η Ρόδος δεν θα ταξιδέψει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β γιατι οι παίκτες δεν θέλουν να παίξουν, ενώ είπε ότι ούτε εισιτήρια μπορούν να βρεθούν για να πάει η ομάδα να αγωνιστεί παρα μόνον  ακτοπλοϊκός, και αυτό στην περίπτωση που   μόνο οι παίκτες πεισθούν κάτι που το θεωρεί αδύνατο. 

Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη μάλλον θα παίξουν οι παίκτες για να μην θεωρηθεί ότι αυτοί ήταν η αιτία που η ομάδα τελικά θα πέσει δυο κατηγορίες και θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΔ.

Σίγουρα το κεφάλαιο Ρόδος για τον συγκεκριμένο έκλεισε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Η ομάδα ήταν ένα παιχνιδάκι στα χέρια του όπου γνώριζε που  πήγαινε από την αρχή της απόφασής του να ασχοληθεί μαζί της για δεύτερη φορά μετα το 2009-11 .

Ωστόσο αυτό που δεν μας είπε ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα και σε ποιον θα πέσουν πάνω του οι οικονομικές ευθύνες μιας που ο ίδιος δεν φαίνεται πουθενά στην ΠΑΕ. Με λίγα λόγια έβαλε σε κίνδυνο πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με τις  δικές του  οικονομικές κινήσεις  και υποχρεώσεις που οδήγησαν της ΠΑΕ Ρόδος στην καταστροφή. Τα ερωτήματα είναι πολλά για όσα συνέβησαν αλλα η αλήθεια θα κρυφτεί για να βρεθούν τελικά “άκυροι” που θα μπουν σε έναν δικαστικό αγώνα με τους προμηθευτές της ομάδας και φυσικά με τους εργαζόμενους της δηλαδή τους ποδοσφαιριστές.

Το τελευταίο που είπε  ήταν ότι οι φίλαθλοι της Ρόδου δεν έχουν το επίπεδο να είναι στην Σούπερ Λίγκα 2

Κλείνοντας τόνισε ότι υπάρχουν χρήματα από τον ΟΠΑΠ 300.000 τα οποία και θα αποδοθούν στους παίκτες αλλά η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική γιατί τα χρήματα που θα πάρει η Ρόδος, αν θα τα πάρει, δεν ξεπερνούν τις 120. 000 ευρώ.

Καλή δύναμη και κουράγιο στους άτυχους που με την αγάπη τους για τα ελάφια διοικητικούς παράγοντές μπήκαν πλέον σε περιπέτειες

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news