Ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του Γιώργου Τράγκα

by newsroom
0 comment

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Πάρις Κουρτζίδης, ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του Πρόεδρου και της συζύγου του, καθώς και για τις συνθήκες που τους μεταδόθηκε η Covid-19, έκανε την ακόλουθη δήλωση, δίνοντας όλες τις αναγκαίες διευκρινήσεις:

«Η υγεία του προέδρου του Κινήματος, είναι σταθερή. Ο Γιώργος Τράγκας και η σύζυγός του Μαρία Καρρά δεν δείχνουν να νοσούν με ανησυχητικά ή ιδιαίτερα έντονα συμπτώματα. Τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, δεν είναι εμβολιασμένοι. Ούτε προτρέπουν, ούτε αποτρέπουν κάποιον να εμβολιαστεί. Σέβονται πλήρως, όπως και όλα τα μέλη του Κινήματος, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες του ανθρώπου.

Ωστόσο, επειδή υπήρξε παραπληροφόρηση, οφείλω να επισημάνω ότι και οι δύο κόλλησαν από πλήρως εμβολιασμένο στέλεχος του ραδιοφωνικού σταθμού Crash, που δεν υποβαλλόταν σε rapid test και που, έχοντας παγιδευτεί στον παραλογισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των αρεστών «ειδικών» του Μαξίμου, νόμισε προς στιγμήν ότι το εμβόλιο αποτελεί πανάκεια.»

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news