Ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Δωδεκανήσου-ΕΝΙΑΔ

by newsroom
0 comment

Την Τρίτη στις 29 Μαρτίου του 2022, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Δωδεκανήσου κ Βαγιανου Μιχαήλ συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας ομοσπονδίας ιδιοκτητών ακινήτων κ Παραλία Στρατό, αλλά και τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδας κ Τοκουζη Παναγιώτη πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο Βεσυροπουλο με τον οποίο έθεσαν τα χρόνια προβλήματα ζωτικής σημασίας, που απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις.

Μετά από απόφαση του ΔΣ πραγματοποιήθηκε αίτημα για συνάντηση με τον υφυπουργό το οποίο και διευθέτησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Παπάς Ιωάννης.

Σημαντικά ζητήματα ετέθησαν στην συνάντηση στα οποία ο Υπουργός εξέφρασε την πολιτική Βούληση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης να επιλυθούν.

Η Ένωση μας θέλει να ευχαριστήσει τον κύριο Παπά ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και φρόντισε για την συνάντηση αλλά και για αυτήν που έπεται με όλο το επιτελείο του υπουργείου.

Ιστορικές εξελίξεις έρχονται για τα Νησιά μας.

Διαβάστε ακόμα