Ανακοίνωση των παικτών της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

by newsroom
0 comment

Με ανακοίνωση τους οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ρόδος καυτηρίασαν την στάση της διοίκησης απέναντι τους τονίζοντας πως οι υποσχέσεις που δέχονται πέφτουν διαρκώς στο κενό. Παράλληλα αναφέρουν πως θα προβούν σε πιο δραστικά μέτρα το αμέσως επόμενο διάστημα:

Ανακοίνωση των παικτών της «ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ»:

«Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε. Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στους προπονητές και στην διοίκηση και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη. Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή.

Από τη πλευρά της διοίκησης καθημερινές υποσχέσεις… Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς… Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα.

Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας έχουν τελειώσει και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση,θα προβούμε σε πιο δραστικά μέτρα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του. Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την ιστορια της ομαδας. ΚΑΝΤΕ και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές»

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news