Αντώνης Καμπουράκης: Νικητής από την επίσκεψή και τις ανακοινώσεις τις Λίνας Μενδώνη

by newsroom
0 comment

Μία κοινωνία προοδεύει μόνον όταν τα αυτονόητα δεν παραμένουν ζητούμενα. Και ο Αντώνης Καμπουράκης απέδειξε ότι είναι αποτελεσματικός. Προοδεύει μάλιστα περισσότερο, όταν οι ηγέτες της προχωρούν ένα βήμα παραπέρα από τα αυτονόητα και είναι αποτελεσματικοί στον τρόπο άσκησης της πολιτικής τους, κόντρα σε μίζερες και μικροκομματικές λογικές που δυστυχώς επικράτησαν και επικρατούν ακόμη.

Η χθεσινή ημέρα της επίσκεψης και των ανακοινώσεων της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη ήταν μία νίκη του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη. Εκτός από την χρηματοδότηση της ανακατασκευής του Εθνικού Θεάτρου, έκπληκτοι ακούσαμε για την παλιά πόλη και την προγραμματική σύμβαση, όπως επίσης και για ακόμη περισσότερους πόρους που είναι εξασφαλισμένοι από το Ταμείο Ανάκαμψης για το σκοπό αυτό.

Όλα αυτά βέβαια δεν έγιναν με μαγικό ραβδί αλλά με δουλειά και σοβαρότητα, που χαρακτηρίζουν τον Αντώνη Καμπουράκη. Έχουμε εισέλθει στην περίοδο που το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής γίνεται ορατό, σε πείσμα όσων ψελλίζουν αντιπολιτευτικό λόγο επιπέδου νηπιαγωγείου. Χρονίζοντα ζητήματα όχι απλά λύνονται, αλλά τίθενται οι βάσεις ώστε η Ρόδος να ανακτήσει την αίγλη της προς όφελος των κατοίκων της και των επισκεπτών της

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news