Απάντηση Γ.Χατζημάρκου σε προσβολή του Μηνά Λυριστή στο Περιφερειακό Συμβούλιο

by newsroom
0 comment

Απάντηση σε όλα όσα προσπάθησε να καταλογίσει στην Περιφερειακή Αρχή έδωσε ο Περιφερειάρχής κ. Γιώργος Χατζημάρκος στον Μηνά Λυριστή.

Ο Κύριος Χατζημαρκος μίλησε για φασίζουσα νοοτροπία του εισηγητή της παράταξης του Μανώλη Γλυνού κ. Μηνά Λυριστή την οποία αγκαλιάζει και αποδέχεται  η παράταξη την οποία και έπραξε από επιλογή. Το δικό μου το παιδί συνέχισε ο κ. Χατζημάρκος δούλεψε σαν ίσος εργαζόμενος σε ξενοδοχειακή μονάδα και δεν έτυχε καμίας εύνοιας λόγω του πατέρα του. Δεν ήταν αναγκασμένος να το κάνει ο γιος μου αλλά το έκανε από επιλογή.  Εντάξει κύριε Λυριστή; Όταν θέλετε να πιάνετε στο στόμα σας τα παιδιά των άλλων.  Χαιρομαι γιατί δείχνετε την φασίζουσα νοοτροπία σας  όταν χαρακτηρίζεται αντιδημοκρατική την πλειοψηφική υπεροχή. Αλήθεια; Στο Συνέδριο που είσασταν και βριζόσασταν μεταξύ σας προχθές δεν σας πείραξαν οι βρισιές της μειοψηφίας;

Aυτή λοιπόν είναι η δημοκρατία την οποία πρεσβεύεται και ως εισηγητής παράταξης. Αλλά δεν ντραπήκατε κύριε Λυριστή όταν κρύβατε τις στηρίξεις με τις οποίες γίνατε πολιτικός σε σχέδιο συμφωνημένο.Τους φερετζέδες σας αλλού κύριε Λυριστή συνέχισε ο Περιφερειάρχης.

Τους φερετζέδες σας αλλού και όχι εδώ και όχι σε εμένα.Πορεύομαι με πολύ καθαρό πρόσωπο με πολύ καθαρή ταυτότητα.

Πολύ καθαρή είναι η θέση μου στις επενδύσεις και η στάση μου στο περιβάλλον. Μάθετε λοιπόν ότι αυτή η διεύθυνση περιβάλλοντος έχει βάλει πάρα πολλά πρόστιμα στην κυρία που βράβευσα και σας πειράζει και η κοινωνική ζωή.

 

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news