Απάντηση στον Δήμαρχο Λέρου δίνει ο δημοσιογράφος Νίκος Ιγνατίδης,

by newsroom
0 comment

Αναλυτικά ο κ. Ιγνατίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media γράφει:

Χωρίς να θέλω να χαλάσω την Κυριακή κανενός, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στο Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής, ή καλύτερα του Δημάρχου Λέρου, καθώς είναι βέβαιο ότι η πλειοψηφία των συνεργατών του διαφωνούν με αυτό!!! Βλέπω κ. Δήμαρχε ότι η χθεσινή σας επίσκεψη στο ΑΤ Λερου σας έκανε να χάσετε την ψυχραιμία σας… Πρέπει να σας θυμίσω ότι στον “δήθεν”, “τυχοδιώκτη” Δημοσιογράφο έχετε δώσει εσείς και οι συνεργάτες σας αυτά τα 10 Χρόνια πάνω από 150 συνεντεύξεις..(ουπς)!!!

Τι έκανε λοιπόν αυτός αυτός ο κακός Δημοσιογράφος; Ακολούθησε αυτό που μου λέγατε πάντα” σας θέλω κοντά μου, να μου κάνετε κριτική, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι”!!! Αυτό ακριβώς κάνω με συνέπεια δήμαρχε, πάντα δίπλα σας οποτε έχετε κάτι να δείξετε ή να μας πείτε. Τώρα αν φταίω εγώ επειδή ο κ. ΠΑΥΛΗΣ σας απέδειξε ότι τα Λιμάνια μας είναι σε τραγική κατάσταση, οι δρόμοι μας οι χειρότεροι στην Ελλάδα, τα έργα στάσιμα,…Τότε ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΣΥΓΝΩΜΗ Εάν φταίω εγώ επειδή ο κ. Κλημης παρουσίασε με στοιχεία (περιμένω να απαντήσετε) ατασθαλίες όπως επικαλείται σε διάφορα έργα της Δημοτικής Αρχής! Παρακαλώ όμως να ζητήσετε και εσείς ΣΥΓΝΩΜΗ από τον Λεριακο Λαό για το ψέμα που είπατε, ότι στο ξερίζωμα των δέντρων είχατε άδεια!!!

Ξέρετε η αλαζονεία της 10χρονης εξουσία σας πολλές φορές σας κάνει να μην έχετε επαφή με την πραγματικότητα, πράγμα που σας οδηγεί στην προσφιλή σας μέθοδο, την μήνυση!!!

Είπατε ψέματα στον Λεριακό λαό ότι έχετε άδεια για κοπή δέντρου, όχι μόνο για το ΚΡΙΘΩΝΙ αλλά και για τα άλλα που ομολογήσατε ότι έχετε κόψει. Αφού είχατε Άδεια γιατί κινήθηκε Αυτόφωρη Διαδικασία από την πλευρά στις Αστυνομίας;

Η μήνυση που καταθέσετε στο πρόσωπο μου θα την κρίνει η Δικαιοσύνη, αν και σας λέω στερείται κάθε σοβαρότητας!!! Ούτε μήνυση σας έκανα, ούτε σας δυσφήμησα!!!…Ερώτηση έκανα και τίποτε άλλο!!!

Τώρα όσον αφορά το θέμα των 65 στρεμμάτων γνωρίζετε ότι είστε Ηθικός Αυτουργός αφού ποτέ δεν υποδείξατε νέο χώρο όπως σας παρακαλούσε ο κ. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ!!!

Φέρατε με Λουλούδια και χώρους το hot spot και την κρίσιμη στιγμή “κρυφθήκατε “.

Πάντως πρέπει να ξέρετε ότι δώσαμε Μεγάλη Μάχη να σώσουμε τις Βελανιδιές, τα καταφέραμε και Δημόσια Ευχαριστώ τον Υπουργό και τις υπηρεσίες του για την ευαισθησία που έδειξαν στο θέμα αυτό.

Κ.Δημαρχε…Από τι να είστε “Πρωταθλητής” στα δελτία τύπου κατά Πολιτών και δημοσιογράφων, θα ήθελα ειλικρινά να γίνετε Πρωταθλητής έργων Και Τουριστικών δράσεων!!!

10 Χρόνια στο τιμόνι της Λερου και ακόμα τα έργα ΧυΤη, Λιμνοδεξαμενή, Αγκυροβόλιο, Δρόμοι, ΛΕΡΟΣ, Βιολογικός, Λιμάνια, ζητούν από εσάς λύσεις!!!

Επικεντρωθείτε σε αυτά, έχετε πλέον μια δυνατή ομάδα ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ με όρεξη και γνώση, στηρίξτε τους για να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα για τον Δήμο μας.

Ξέρετε ότι προσωπικά δεν μας χωρίζει τίποτα…Κριτική σας κάνω με συνέπεια και σεβασμό!!!

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news