Απάντηση της Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου Ν.Δ σε ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δωδ/σου

by newsroom
0 comment

Κάθε φορά που διαβάζουμε ανακοίνωση της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Δωδεκανήσου στην οποία ζητάνε την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά μας, πραγματικά αναριωτόμαστε για το αν έχουν απωλέσει την μνήμη τους.

Προφανώς πιστεύουν πως, επαναλαμβάνοντας συνεχώς το ίδιο αίτημα, θα μας κάνει να ξεχάσουμε το ποιός είναι ο αποκλειστικά υπαίτιος της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.

Να τους θυμίσουμε λοιπόν πως η κοινωνία της Δωδεκανήσου γνωρίζει πολύ καλά ότι, στις 22 Ιουνίου 2015 η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και Υπουργό Οικονομικών τον Γιάνη Βαρουφάκη, ζήτησε, την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α με έγγραφο που απέστειλε προς τον πρόεδρο Γιούνκερ, χωρίς να υπάρχει απαίτηση για αυτό από την Ε.Ε.

Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, πιστεύουμε πως δεν αξίζουν σχολιασμού καθόσον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι απλά μία ακόμη προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να αποκομίσει όπως αυτή πιστεύει πολιτικά οφέλη από μία τόσο δύσκολη κατάσταση όπως είναι η πανδημική κρίση του κορονοιού.

Τους θυμίζουμε μόνο πως, η κυβέρνηση της Ν.Δ, έδωσε 42 δις. € μέσα στην πανδημία, προκειμένου να στηρίξει την κοινωνία και την αγορά.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news