Απάντηση του Νάσου Ρόγκα στον Κλεάνθη Λοΐζο

by newsroom
0 comment

Το ποιος είμαι εγώ και το ποιος είναι ο Κλεάνθης Λοΐζος, ο κόσμος το ξέρει και έχει κατατάξει τον κάθε ένα μας εκεί που ακριβώς του πρέπει και όπως του πρέπει.

Τις χυδαίες όμως προσβολές του, για έναν άνθρωπο, τον Γιώργο Τράγκα που με εμπιστεύτηκε, με διόρισε πρόεδρο Νομαρχιακής Επιτροπής στο νομό Δωδεκανήσου δεν θα του επιτρέψω να τον προσβάλει.Για ένα και μόνο λόγο γιατί ο Γιώργος δεν είναι στην ζωή να του απαντήσει όπως ακριβώς του πρέπει.

O Mόνος που είχε ασχολθεί στα Δωδεκάνησα με τον Γιώργο Τράγκα ήμουν εγώ και το Πρώτο Ραδιόφωνο που τον είχε αναμετάδοση.

Ο Κλεάνθης Λοΐζος παρακαλούσε να βγει μέλος της επιτροπής των Ελεύθερων Ανθρώπων στα μέσα τα οποία διαθέτει να μιλήσει για τον Γιώργο Τράγκα.

Τώρα αποκαλεί εμένα, τον πρόεδρο της Νομαρχιακής επιτροπής του Τράγκα αγράμματο,ότι δεν ξέρω να γράψω το όνομα μου, Ακροδεξιό στοιχείο του Γιωργου Τράγκα.

Θα τον οδηγήσω στα δικαστήρια, θα καταθέσω μήνυση και αγωγή εναντίον του.

Θα έπρεπε να ντρέπεται, ο Γιώργος Τράγκας κάποτε του έδινε τις εκπομπές του αναμετάδοση. Δεν το σεβάστηκε ούτε αυτό.

Nα θυμίσω στον Κλεάνθη Λοΐζο τι είχε πει στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου; Την οποία και εξύβριζε σκαιώς;

Συγκεκριμένα ο Κλεάνθης που μιλάει για δημοσιογραφία και εγκυρότητα, ανάρτησε ψεύτικη φωτογραφία της βουλευτή Ραλλίας Χρηστίδου αποκαλώντας τη ΤΣΟΥΛΙ. 

Έπειτα της ζητούσε συγνώμη, γιατί είναι τόσο έγκυρος, που το δημοσιογραφικό του δαιμόνιο δεν κατάλαβε ποτέ ότι η φωτογραφία ήταν αποτέλεσμα μοντάζ. Την αποκάλεσε όμως Τσουλί.  Αυτή είναι η δημοσιογραφική του ευδαιμονία.

Η Απάντηση της Βουλευτή Ραλλιας Χριστίδου για τον ίδιο

«Είναι άκρως χυδαία, ρατσιστική, φασιστική και ανήθικη συμπεριφορά το να διαδίδεις ψευδείς φωτογραφίες μιας γυναίκας που δεν την γνωρίζεις και δεν έχεις ΙΔΕΑ για την προσωπική της διαδρομή μόνο και μόνο επειδή υπηρετεί άλλον πολιτικό χώρο από σένα. Είναι ντροπή, είναι αίσχος να προσβάλλει κάποιος την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων και ιδιαίτερα γυναίκες που είτε πολιτεύονται είτε είναι πολιτικοποιημένες ή κομματικοποιημένες σε διαφορετικό κόμμα, χώρο, συλλογικότητα από αυτήν που υποστηρίζει εκείνος. Από 24 χρονών που είχα την ευλογία να γευτώ τα οφέλη αλλά και τις πίκρες της όποιας αναγνωρισιμότητας μου λόγω του επαγγελματός μου ως μουσικός δεν επέτρεψα ποτέ σε κανέναν να θίξει την αξιοπρέπειά μου. Δεν πρόκειται να το επιτρέψω ούτε και ως πολιτικό πρόσωπο. Και αυτό διότι πλέον δεν έχω να υπερασπίσω μόνο τον εαυτό μου αλλά και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και μου κάνατε αυτή την τεράστια τιμή να είμαι εκπρόσωπός σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Όπως είπε και ο Πρόεδρος Φτάνει ως εδώ. Τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο.

Η ανοχή μας ΠΛΕΟΝ δεν πρέπει να εκλαμβάνεται από κανέναν ως αδυναμία» κατέληξε.

Γνωστός και μη εξαιρετέος για τα φιλομητσοτακικά του αισθήματα. Τα οποία δεν με αφορούν και δεν τα έκρινα ποτέ μου.

Θεωρώ απαράδεκτο, πρόστυχο και ποταπό να βγαίνεις στον ραδιοφωνικό αέρα με αυτές τις εκφράσεις.

Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό του,

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news