Απείλησαν τον Νίκο Καραμαρίτη για το αυθαίρετο στην Γλύστρα

by newsroom
0 comment

Με μήνυση απειλήθηκε ο αντιδήμαρχος Νότιας Ρόδου κ. Νίκος Καραμαρίτης όταν πήγε να μαζέψει την ξυλεία εταιρείας που κάνει την επένδυση στη Γλύστρα σε χώρο που δεν επιτρέπεται.

Στην Γλύστρα γίνονται κάποιες εργασίες. Ο κόσμος πιθανό να θεωρεί πως ο αντιδήμαρχος είναι υπεύθυνος. Από την πρώτη στιγμή που έγινε προσπάθεια για την επένδυση μου έγινε καταγγελία την οποία διαβίβασα στο αστυνομικό τμήμα Γενναδίου. Ειδοποιήθηκε η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και εκδόθηκε πρωτόκολλο κατεδάφισης ενώ παρέμβαση έγινε και από την Αρχαιολογία . Εγώ θα κληθώ πρώτος στο δικαστήριο γιατί έκανα την καταγγελία. Όταν όμως πήγα να μαζέψω τη ξυλεία απειλήθηκα από κάποιο κύριο με μήνυση για κλοπή », εξήγησε ο κ. Καραμαρίτης που ζήτησε τη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Ρόδου.

“Με στεναχωρεί το γεγονός ότι έγινε αναφορά στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου για το θέμα. Ζήτησα και εγώ και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καζούλης να τοποθετηθούν οι αρχηγοί των παρατάξεων. Δεν μίλησαν όμως οι κύριοι Δημήτρης Κρητικός και Φώτης Χατζηδιάκος. Τοποθετήθηκε μόνο ο δήμαρχος Ρόδου. Είμαστε υπέρ των επενδύσεων αλλά όχι να γίνονται καταπατήσεις”, είπε ο κ. Κολλιάδης και πρόσθεσε πως ελέγχους για τις καταπατήσεις στον αιγιαλό θα πρέπει να κάνει η αστυνομία.

“Τι να κάνουμε εμείς όταν δεν κινείται και η αστυνομία. Δεν είμαστε ελεγκτικό όργανο ” , τόνισε ο κ. Κολλιάδης.

ΠΗΓΗ: SKYRODOS.GR

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news