Απόφαση να μην παραμείνει λιμενάρχης ο Σπύρος Τάττης έβγαλε το δικαστήριο στην Ρόδο

by newsroom
0 comment

Ο  Πρώην Λιμενάρχής Σπύρος Τάττης φτιάχνει πλέον βαλίτσες για άλλη γη και άλλα μέρη αφού το δικαστήριο στην Ρόδο αποφάσισε ότι δεν πρέπει άλλο να παραμείνει στο νησί. Την θέση του θα πάρει ένας πολύ ικανότατος άνθρωπός, ο ο αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Χαράλαμπος Γεωργάτος, που υπηρετούσε μέχρι πρότινος ως ναυτιλιακός ακόλουθος στο Ρόττερνταμ στην Πρεσβεία της Ελλάδας (Γραφείο Προξενικού Λιμενάρχη).

ο Τάττης είχε προσφύγει στα δικαστήρια και ζητούσε να παραμείνει στο πόστο του Λιμενάρχης αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατόν.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες πιθανόν και να αποστρατευτεί.

Το Λιμεναρχείο θα υποδεχτεί ένα ικανότατο άνθρωπο, όπως αναφέραμε , ο ο αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Χαράλαμπος Γεωργάτος, που υπηρετούσε μέχρι πρότινος ως ναυτιλιακός ακόλουθος στο Ρόττερνταμ στην Πρεσβεία της Ελλάδας (Γραφείο Προξενικού Λιμενάρχη).

Ο κ. Χαράλαμπος Γεωργάτος είναι πλέον ο νέος Λιμενάρχης στο νησί της Ρόδου. Και σίγουρα θα ασχοληθεί με όλα τα θέματα που αφήσανε εποχή στο νησί.

Ο Λιμένας Κολώνα σίγουρα θα πρέπει να είναι ένα από αυτά. Και οι άνθρωποι περιμένουν πώς και πώς να λάβουν την άδεια από το λιμενικό ταμείο να ανοίξουν και να φορτώσουν εμπορεύματα τα πλοία τους. Η αδικία που τόσα χρόνια τυραννούσε το νησί μας πρέπει επιτέλους να λάβει τέλος.

Δεν γίνετε να δουλεύει ο ένας και  ο άλλος να  κοιτάει.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news