Ασυδωσία παρανομίας στις παραλίες της Ρόδου. Η μία καταγγελία πίσω από την άλλη.

by newsroom
0 comment

Τα στοιχεία της Καταγγέλουσας είναι στην διάθεση της Πρώτης Έκδοσης

Φίλη μου Ροδίτσα, μου έλεγε σήμερα έξω φρενών, ότι πήγε με την αδελφή της και τα παιδιά, να κάνουν βραδινό μπάνιο στο Ρόντα από κάτω.
Άδειες κάτω οι ξαπλώστρες, δεν είχε ψυχή, μόνο κάτι πιτσιρίκια ροδιτάκια. Μόλις είχε απλώσει την πετσέτα της, όταν κατέβηκε κάποιος σερβιτόρος από τον καταπατητή, να τους πει να φύγουν διότι είναι ιδιωτικός χώρος. Αρνήθηκε φυσικά η φίλη μου, αυτός πήγε παρακάτω, έδιωξε την πιτσιρικαρία και στέλνει κάποιον άλλον, υποθέτω πιο υπεύθυνο στην φίλη μου. Αυτός προσπάθησε λίγο να μαζέψει τα ασυμάζευτα, ότι και καλά αν πάθουν κάτι έχουν ευθύνη και κάτι τέτοιες σαχλαμάρες και αλητείες.
Η φίλη μου φυσικά δεν μάσησε και του είπε να φέρει την αστυνομία. Σημειωτέον ότι η φίλη στο πρόσφατο παρελθόν έχει αφήσει πολλά χρήματα (κακώς της είπα) στο συγκεκριμένο μαγαζί και μάλιστα ο δεύτερος σερβιτόρος την θυμήθηκε. Αρνήθηκε να φύγει καί πολύ καλά έκανε.
Και φυσικά δεν θα ξαναπατήσει, όπως δεν πρέπει κι όλοι εμείς να αφήνουμε τα ωραία λεφτάκια μας σε μαγαζιά καταπατητών και μαφιόζων κάθε είδους!

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news